Fjordhest Vængets Mirabel Fjordhest Vængets Mirabel Fjordhest Vængets Mirabel Fjordhest Vængets Mirabel Fjordhest Vængets Mirabel
Maja-Louise B.N.
Følg
Følger Følg ikke

Maja-Louise B.N.

Kvinde, 19 år, Nordjylland
Oprettet: 16. nov 2013
Offline - Senest online: 27. maj Bruger er på filterliste

Hej! Mit navn er Maja-Louise. Jeg er 15 år gammel, og jeg har redet siden jeg var 9.

Jeg har haft to ponyer i alt, Turgon og Santana. Turgon var min første pony, men ham måtte vi desværre give væk pga. en skade. Efter Turgon fik jeg Santana, som jeg stadig har.

Jeg er primært dressurrytter, dog springer jeg også en gang om ugen for at lave lidt andet. I dressur rider jeg på LA niveau til C-stævner, og i spring rider jeg på LB niveau. Jeg har dog kun startet LC.

Udover, at jeg selvfølgelig rider på Santana, får jeg også lov til at ride min undervisers hest, Leandri. Leandri er en DV vallak på 23 år. Han har tidligere gået GP i dressur på international plan. Det gør han dog ikke længere.

Jeg er til stævne ca. hver 2. måned, hvilket jeg altid ser rigtig meget frem til. Jeg elsker nemlig at komme ud og vise, hvad vi kan. Vi starter dog ikke stævner for at vinde hver gang, men for at lære og udvikle os.

Jeg får undervisning af Charlotte Linder (dressur) og Søren Hedegaard (spring).

Santana er opstaldet på Stald Østergaard i Dall lidt udenfor Aalborg. Det er et rigtig hyggeligt privat opstaldningssted med plads til ca. 25 heste og ponyer.

I skal være meget velkomne til at følge med <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x