Arabisk fuldblod (OX) WINCENT OX Arabisk fuldblod (OX) WINCENT OX Arabisk fuldblod (OX) WINCENT OX Arabisk fuldblod (OX) WINCENT OX Arabisk fuldblod (OX) WINCENT OX
Sara R
Følg
Følger Følg ikke

Sara R

Kvinde, 30 år, Vestsjælland
Oprettet: 5. mar 2014
Offline - Senest online: 11. aug 2019 Bruger er på filterliste

Mit navn er Sara.

Jeg har lige købt ny hest d. 22/7-14, en dejlig araber vallak, Wincent. Jeg er allerede super glad for ham, og kan slet ikke forstille mig et liv uden ham.
Tusind tak til Husted Arabians, for at jeg måtte købe denne vidunderlige hest.

Jeg har redet siden jeg var 8 år, men det har altid kun være på hyggeplan. Men for 2 år siden er dette begyndt at ændre sig lidt. Nu synes jeg at det er meget sjovt at skulle ud og starte lidt stævner.

Jeg købte min første hest da jeg var 15. Jeg ville gerne have hest før, men mine forældre ville ikke købe en til mig, eller betale opstaldningen, så det var nød til at vente til jeg selv fik pengene til det.
Min første hest var en ældre dansk varmblods hoppe, som var lidt sær, og efter jeg havde haft hende i et halvt år, måtte jeg desværre aflive hende, da hun var ved og blive blind og var blevet sparket på folden og ikke kunne bruges til ridning.

Min anden hest var en connemara vallak. Hans gamle ejer kom så en dag, efter jeg havde haft ham i næsten 2 år og påstod at jeg ikke havde betalt ham, så hun tog ham og jeg har ikke set ham siden. Politiet ville ikke hjælpe, selvom jeg kunne bevise jeg havde betalt ham.

Min tredje hest var en pinto vallak på 5 år. Han var ny tilredet og skulle bare lære mere. Det viste sig, da jeg havde haft ham i lidt tid, at dem jeg havde købt ham af, havde snydt mig, da han ikke var tilredet, han kunne ikke engang longeres. Det viste sig også at han var ny kastreret og havde haft bedækket, så der var ikke nogen hegn der kunne holde ham inde. Jeg gav det alligevel et par måneder, men endte så med at sende ham tilbage.

Min fjerde hest var en sportsaraber vallak, som jeg købte af medlidenhed. Jeg købte en gammel udslidt hest, men da jeg fik den hjem, livede den op, og da dyrelægen tjekkede den var den ikke mere en højest 12 år, så det var lidt af et køb. Han blev trænet op på dyrelægens anvisninger og blev en rigtig dejlig pony. Men en vinter blev han desværre syg. Efter at have kæmpet for ham en hel weekend, med mange dyrelæge besøg, kunne han ikke mere og gik i chok og måtte aflives. Det var virkelig hårdt, da jeg virkelig elskede den hest, han var mit et og alt.

Min femte hest var en fuldblod araber hoppe. Hun var rigtig dejlig, men meget vågen. Jeg var på det tidspunkt begyndt at interessere mig for distance, så det gik jeg i gang med at træne hende op til. Men det var noget af en opgave, da hun aldrig havde været redet uden for en bane, da jeg købte hende. Det endte selvfølgelig også galt. En dag vi var i skoven sammen med nogen andre, var hun meget ophidset, så jeg hop af og træk hende, og da jeg så skulle til at op på hende igen, blev hun bange for et eller andet og stak af, og fik sparket mig i hoved i forvirringen. Jeg blev hentet i ambulance og var indlagt i et par dage, da jeg havde brækket kæben. Efter det, var jeg blevet en smule bange for hende og hendes gamle ejer tog hende tilbage.

Efter det har jeg ikke haft hest i et par år, men har haft parter og lånt heste.

Nu har jeg så lige købt Wincent, og det er jeg rigtig glad for. Han er bare perfekt. Han er alt det jeg har gået og sukket efter. Han er bare HESTEN!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x