Koldblodstraver Ludde S.R. (Himmelhest) Koldblodstraver Ludde S.R. (Himmelhest) Koldblodstraver Ludde S.R. (Himmelhest) Koldblodstraver Ludde S.R. (Himmelhest) Koldblodstraver Ludde S.R. (Himmelhest)
Shy-Sheila J
Følg
Følger Følg ikke

Shy-Sheila J

Kvinde, 26 år, Vestsjælland
Oprettet: 18. sep 2014
Offline - Senest online: 24. feb 2023 Bruger er på filterliste

Jeg er islænder rytter men rider også andre heste ud over mine egne. Derudover rider jeg dressur på en koldblodstraver på 16 år han hedder Ludde S.R :)

Instagram: shy_and_the_beauty_horses

Jeg har 2 islændere den ene hedder Perla fra Ellemosegård. Perla er 5 år og jeg er i gang med at tilride hende hvilket hun tager helt vildt godt :) Så har jeg Askur fra Bjarup sammen med min mor. Askur er meget sky han er 11 år gammel og har desværre været mishandlet :( vi tager det stille og roligt med ham og vi kan nu give ham gulerødder, æbler og godbidder fra hånden og en gang i mellem må vi nusse ham på mulen. Askur har en gang været redet og det skal han kunne når han er klar igen. Han har også været i træning hos Jonas Møller Jensen (Rasmus Møller Jensens bror) så han har kunne noget :) men vi tager det helt roligt med ham og det går langsomt fremad :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce