Anden særlig race Bessie Anden særlig race Bessie Anden særlig race Bessie Anden særlig race Bessie Anden særlig race Bessie
Amf . .
Følg
Følger Følg ikke

Amf . .

Kvinde, 31 år, Nordsjælland
Oprettet: 24. jul 2006
Offline - Senest online: 24. feb 2017 Bruger er på filterliste

--------------------------------------------
KOPIERING AF MINE BILLEDER UDEN TILLADELSE STRENGT FORBUDT... HVIS JEG SER MINE BILLEDER ET STED UDEN TILLADELSE BLIVER DET POLITIANMELDT!
--------------------------------------------

Hey! Jeg hedder Arnóra Funder. Jeg startede med at ride i 2001 og fik min første pony, Grey Tally Star, i 2002. Senere fik jeg Rocky Mountain og Lady Black. Jeg har redet dem alle til stævner i både dressur og spring. Min sidste pony, Lady Black, købte jeg i 2005 og red hende selv til. I efteråret 2009, solgte jeg hende, da jeg blev for gammel til pony og ikke havde tid pga. gymnasiet. Jeg har holdt derefter en pause fra ridning, da 2. år på gym var utrolig hårdt og tidskrævende. I sommeren og efteråret 2010 red jeg lidt sammen med min veninde Luna på hendes pony Tess, men hun fik part på ponyen efterfølgende. Dog besluttede jeg at starte igen, i januar 2011, og i februar fik jeg part på en hest. Hesten er en dejlig oldenborg og hedder Kirsebærgårdens Mikado. I 2016 måtte jeg desværre sige farvel til dejlige Mikado grundet en skade. Samtidig begyndte jeg at ride Besse og Fonda til.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce