Islænder Dukka fra Torby å Islænder Dukka fra Torby å Islænder Dukka fra Torby å Islænder Dukka fra Torby å Islænder Dukka fra Torby å
Anna P {og ismulen}
Følg
Følger Følg ikke

Anna P {og ismulen}

Kvinde, 21 år, Vestsjælland
Oprettet: 13. feb 2015
Offline - Senest online: 8. aug 2019 Bruger er på filterliste

Jeg startede som rideskole elev for 4 år siden.
Jeg skulle ride på den dejligste islænder Dukka som jeg lige med det samme blev helt forelsket i.
det første år var helt fantastisk, men anden år var ikke det bedste fordi min Ridelære konstant prøvede på at få mig til at skifte hest fordi hun syntes jeg skulle have lidt udfordring, men jeg ville ikke ride andre end Dukka. I slutningen af andet år var dog lidt bedre da jeg havde besluttet mig at udfordrer mig selv på nye hest.
Det tredje år glemte jeg næsten Dukka fordi jeg havde så travlt med at ride på de lidt større hest, de svære, besværlige og urolige heste, men det var heller ikke en dum ide fordi det har lært mig utrolig maget at arbejde med så mange forskellige heste, men jeg kunne dog ikke slippe min lille Dukka så jeg fik endelig part på hende og derefter er vores venskab bare vokset og vokset. Nu elsker vi begge at træne Horsemanship og Line Free Connection. Jeg syntes det er helt fantastisk at kunne styre sin hest kun ved hjælp at bitte små signaler fra en Cordeo eller bare to piske på hver sin side af hesten. Vi træner også en del fra jorden som jeg også syntes er rigtig sjovt og spændene.
Jeg rider ALDRIG med sadel på Dukka mere da jeg syntes vi arbejder bedre sammen uden. Jeg kan dog godt ride med sadel på andre heste, men foretrækker klart at ride uden!.
Alle de år jeg har redet har det ALTID forgået bidløst fordi jeg for det første slet ikke går op i at hesten skal gå pænt eller i det heletaget bare den traditionelle ridning, men jeg har intet imod folk der rider traditionel ridning!!. Det er bare ikke min drøm at ride stævner og sådan.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce