Anden særlig race Whisky Solgt ;) Anden særlig race Whisky Solgt ;) Anden særlig race Whisky Solgt ;) Anden særlig race Whisky Solgt ;) Anden særlig race Whisky Solgt ;)
Mette  Rasmussen
Følg
Følger Følg ikke

Mette Rasmussen

Kvinde, 32 år, Østjylland
Oprettet: 31. jul 2006
Offline - Senest online: 3. aug 2022 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 21 år, som har redet hele mit liv. Startede med at ride i tørring rideklub da jeg var 4 år gammel. Igennem tiden har jeg haft en del forskellige ponyer, men Whisky er den jeg har haft længst.
Jeg har arbejdet hos Hans Ley på kongsdal ridecenter, men sagde op da det ikke var mig med alt det springning, jeg er mere til dressur. Er blevet lidt en kylling efter en del styrt på min pony.
Derefter kom jeg op på en hyggelig lille rideskole i nærheden af Thisted, Bæklund rideklub. Der red jeg mest ponyer, så jeg kom ikke rigtig ud at starte, derfor sagde jeg op.
Jeg var blevet ansat på morsø rideklub, under berider Charlotte Lynge, som skal overtage stedet d. 17 August. Da jeg desværre ikke kunne holde til jobbet i min ryg måtte jeg sige op.
Nu går jeg på social og sundhedsskolen i Randers. Min ridning er desværre sat på standby, da jeg ikke har penge til min egen.
Går stadig i håbet om at finde en der vil låne mig en dressurhest, men det er ikke nemt.
Det var lidt om mig ;D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce