Pinto Rosenlyst's Queen Of Hearts Pinto Rosenlyst's Queen Of Hearts Pinto Rosenlyst's Queen Of Hearts Pinto Rosenlyst's Queen Of Hearts Pinto Rosenlyst's Queen Of Hearts
Emilie Persson.
Følg
Følger Følg ikke

Emilie Persson.

Kvinde, 27 år, Fyn
Oprettet: 17. sep 2015
Offline - Senest online: 6. sep 2020 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Emilie og er født d. 06.04-97.

Jeg startede med at ride da jeg var omkring 6-7 år på en 3ér pony ved navn Valentine, i dagligdagen hed hun Valle. Det var den hest min kusine som i forvejen red også blev ''lært op på''.
Det var derudover gårdejerns datters pony, da hun dengang også skulle læres op! Jeg havde en masse sjove timer med den pony, red nogle klubstævner og ellers nød jeg dens selskab!
Jeg begyndte derfor på rideklubben Seden Enggaard 1 gang om ugen, hvor jeg udover red nogle fantastiske heste også mødte nogle skønne hesteveninder, og der fandt jeg ud af at ridning var blevet en del af mig og derfor har jeg ikke slippet den siden!
Jeg har udover det haft nogle forskellige parter bla:
Fjordhesten Westergaardens Kilimanjaro (Solgt) - Som var en fjordhest jeg var rigtig glad for og som lærte mig mange ting, vi arbejde for det meste med muskler og det var faktisk en lærrings process.
Så var der på den rideskole jeg gik på (SER) et par ponyer der ikke opførte sig ordenligt, og dem elskede jeg at komme på rykken af, så dem fik jeg æren af også at have part i, indtil de blev solgt - Hvis ikke de viste ændring.
I 2010 gik min far bort, og derfor flyttede jeg ind hos min Farmor og Farfar, hvor der var en gård tæt på. Der fik jeg æren af en rigtig sød pony der hed Tarzan, som også var gårdejerens datters pony! - Da han var gammel og jeg var for rutineret og manglede noget udfordring fik jeg tilbudt lånet af en fantastisk Dansk Varmblod Mølleåens Grandie, og Julius.
Dem havde jeg fornøjelsen af indtil de skulle sælges da ejer ikke kunne ride dem selv længere! Der lærte jeg også meget og fik undervisning af gårdejeren som førhen havde startet noget DM, ham lærte jeg meget af, især indenfor springningen som også er det ''fag'' indenfor ridning jeg interessere mig mest for! :)

Men fra den tid til nu, er en meget lang historie, den sidste hest jeg kom af med som jeg havde på lån, var en Oldenborg der hed Mira som blev solgt i December 2014! :)

Jeg har til stævner startet nogle Lbér i Dressur og La-Lbér i spring, både for hest og pony! :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce