DSP Jumptimes Nikita *UDLÅNT* DSP Jumptimes Nikita *UDLÅNT* DSP Jumptimes Nikita *UDLÅNT* DSP Jumptimes Nikita *UDLÅNT* DSP Jumptimes Nikita *UDLÅNT*
- Rikke Davidsen *Team Stjerner uden Hjerner! *
Følg
Følger Følg ikke

- Rikke Davidsen *Team Stjerner uden Hjerner! *

Kvinde, 31 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 27. aug 2006
Offline - Senest online: 12. mar 2013 Bruger er på filterliste

Hej alle.
Jeg er en pige på 17 år. Jeg bor på en gård i Vestjylland, ikke langt fra Varde. Jeg går pt. i 1.g på Varde Gymnasium, hvor jeg nørder en masse fysik. Jeg regner med at skulle læse videre på universitetet om nogle år, men jeg skal i hvert fald ud og arbejde et sted med heste i et års tid først.
Vores heste står hjemme, hvor vi også har ridebane og gode folde. Jeg deler min interesse for ridesporten med min mor, og vi har mange gode timer sammen i det daglige.

Min erfaring med heste:
Vi har haft heste hele mit liv og længere endnu, så jeg er vant til at omgå dem. Jeg overtog min brors gamle pony, da jeg var 7, men den var ikke en 'rigtig' ridepony, og blev aflivet med kræft i 2005. Jeg lærte at ride i Oksbøl på ORKK, hvor der er stor fokus på grundridningen og sikkerheden. Jeg red på ORKK fra jeg var 7 til jeg blev 14. I disse år red jeg en masse dressur, spring, jagter, ponygames, kvadrille på forskellige ponyer og heste.
Til min konfirmation fik jeg en vild springpony (Jumptimes Nikita), som jeg på 1 år red fra Baby Jump og LD til klubstævner til fejlfri MB med 2. plads til distriktsstævner. Mens jeg havde Nikita lånte jeg 2 ponyer (Bohemo Catmint og Clements Mini), som jeg red hhv. LB og LA på. I de sidste ponyår red jeg min mors hoppe (Sille) i springning, som kom med ingen erfaring, men endte med at går 0 i LC og påbegyndt LB. Desværre fik Sille en seneskade på folden og er nu sat i avlen.
Da jeg faldt for aldersgrænsen d. 1. jan 2009 købte vi min nuværende springhest Dominant d. 24. jan samme år. Ham har jeg redet en masse LB og LA på, vi skal nok nå, at komme højere op.
I August 2009 købte vi en ung dressurhest til min mor (Shanti San) som dog også er en rigtig springstjerne. Jeg har redet hende i LB i et halvt år nu, og skal til at påbegynde LA.
______________________________________________
JUMPTIMES NIKITA
Nikita er en dejlig kat. 2. springpony, som har lært mig næsten alt jeg kan. Vi nåede på 2½ år at komme fra baby jump til fejlfri MA med placering. Da jeg nu er blevet for stor til at ride pony, er hun blevet udlånt til en pige der hedder Lise. Håber at de to kan få nogle gode år sammen inden Nikita kommer hjem igen <3
______________________________________________
DOMINANT
Dominant er min nye springhest, der i dagligdagen kaldes Tommy. Jeg har haft ham siden slutningen af januar 2009. Han kommer fra Nordjylland, hvor han har gået en masse LA og et par MB'er med Daniel Cassøe.
Jeg har fået redet en masse LB og LA på ham nu, og selvom han er svær at ride, så bliver jeg kun gladere og gladere for ham.
______________________________________________
SHANTI SAN
Shanti er vores nye lille baby på kun 5(næsten 6). Inden vi købte hende havde hun gået 2 LB'er med få fejl, men nu har vi fået lært hinanden at kende og skal til at påbegynde noget LA i kommende udesæson.
______________________________________________
SILKE
Silke er min mors hest, som normalt bare hedder Sille. Vi har haft hende i 3 år. Min mor havde redet hende op til LA dressur og jeg havde redet hende til LB spring, da hun fik en seneskade i maj 2008. I januar 2009 brød skaden op igen, og vi har nu valgt at sætte hende i avlen.
______________________________________________
CLEMENTS MINI
Tidligere lånte jeg en pony, Clements Mini, som jeg red LA spring til C-stævner på. Han har tidligere gået ponygalop, hvor han har vundet DM :) Han er nu solgt til Annie Staal, som passer rigtig godt på ham ;)
______________________________________________
BOHEMO CATMINT
Jeg lånte en pony der hedder Bohemo Catmint d. 18. marts 2007. Hun er en dejlig Welsh kat. 2 pony på 20 år. Hun var ikke blevet redet i et halvt år, men vi fik hende startet langsomt op igen. Jeg nåede at starte et par stævner på hende, men så blev hendes gigt værre, og vi blev enige om, at hun skulle på pension.
______________________________________________
TANJA
Min mors gamle hest, som desværre brækkede noget i bagbenet og blev aflivet pga af infektion i benene som følger af operationen.
______________________________________________
SNEHVIDE
Min storebrors gamle pony, som jeg passede og red lidt på. Hun fik kræft i leveren og måtte også aflives.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce