Fjordhest Shantih - solgt :'( Fjordhest Shantih - solgt :'( Fjordhest Shantih - solgt :'( Fjordhest Shantih - solgt :'( Fjordhest Shantih - solgt :'(
KieraMC
Følg
Følger Følg ikke

KieraMC

Kvinde, 32 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 4. sep 2006
Offline - Senest online: 2. dec 2022 Bruger er på filterliste

Horsemanship er:

Hesten skal finde din tillid, dette er ikke nødvendigvis en horsemanship "træning", men derimod dit forhold til hesten. Det vil sige hesten er villig til at gøre tingene for DIG og ikke fordi den skal. Det kan tage lang tid at få dette forhold, men det er bedst at det sker gradvist for du er ikke en del af hestens natur! Jeg ved at man i løbet af en halv time kan tilride en KOMPLET uerfaren hest, men selv selveste Monty Roberts gør kun det for at vise at båndet til hesten og dens natur er MEGET vigtig. Jeg går ud fra du som kendskab til horsemanship også kender dens "opfinder" Monty.

Hjælp hesten, ved hjælp af dens naturlige signaler, hesten skal følge dig, ikke lede dig. Det er derfor en god ting at sætte hesten i longeline og trække den rundt på folden, og så stop! Hvis hesten stopper har den gjort det godt, derimod, går den bare videre skal du stoppe den, ved at sætte venstre hånd op foran øjnene og stille dig foran hesten, og "tving" til at bakke ved at baske med armene som en "kylling". Hesten virker meget forskrækket over det, men den ville have været ude for det samme i naturen. Det er ikke noget den tager skade af. Men det sætter dig i Leder positionen. Gør dette til hesten stopper og ikke fortsætter uden dig, så ved du at du er "førerhesten".

Håber dette har givet en forståelse af at det ikke er et "redskab" men et bånd mellem dig, hesten og dens natur hvilket er meget vigtigt!

Du kan altid spørge hvis der er noget du er i tvivl om (:
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce