Anden særlig race Bella Anden særlig race Bella Anden særlig race Bella Anden særlig race Bella Anden særlig race Bella
Natasha .
Følg
Følger Følg ikke

Natasha .

Kvinde, 35 år, Nordsjælland
Oprettet: 12. sep 2006
Offline - Senest online: 8. aug 2018 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen :)

Jeg har redet og haft med heste at gøre stort set hele mit liv.
Startede som mange andre med at gå på rideskole som 4 års, og derfra startede jeg med at få parter på div. forskellige heste, til jeg kom i plejefamilie hvor jeg
"fik min egen pony"

Bella som hun hedder, hun lærte mig stort set alt, startede med at ride hende da hun var 3, og vi udvilkede os utrolig meget sammen, men Bella blev desværre solgt til Nibe den 10 Oktober 2007, dette er hvad jeg fortryder mest i mit liv, heldigvis har jeg fundet hende igen her på hestegalleri, efter hun kom til Nibe hos hendes avler blev hun solgt til en ung pige, som solgte hende vidre til en hestehandler, og nu er hun hos en fantastisk familie i sønderjylland, som jeg har kontakt med næsten dagligt, og jeg ved hun har det super godt hvor hu er nu :)
^ Se mere om Bella i hendes profil <3

Mens jeg havde Bella, kom jeg i en periode på efterskole, hvor jeg så ikke selv red Bella, men arbejde med galop heste, det er noget helt specielt, og har lært mig meget, især om helt unge heste, derfra begyndte jeg at arbejde hos en ung spring rytter, men stoppede pga en arbejdsskade (et kraftigt spark i højre side af min lænd) .. da jeg blev klar igen begyndte jeg at arbejde på i en salgs/avls stald for lyngsø, dette var også meget spændene og lærerigt, men stoppede der efter ca. 6 måneder, da det var for hårdt for både min lænd og mine knæ.

Jeg begyndte så igen at have part, på Oege, en smuk smuk frieser dreng som osse kan findes under mine heste, han gav mig virkelig modet og lysten til at have med heste at gøre igen, den tid glemmer jeg aldrig :)
Men han er nu desværre flyttet til sverige, og her i danmark er jeg.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce