Tysk Sportspony Lets Dance Tysk Sportspony Lets Dance Tysk Sportspony Lets Dance Tysk Sportspony Lets Dance Tysk Sportspony Lets Dance
Cecilie A
Følg
Følger Følg ikke

Cecilie A

Kvinde, 31 år, Østjylland
Oprettet: 16. sep 2006
Offline - Senest online: 14. okt 2015 Bruger er på filterliste

Glad pony pige på 22 ;)

Jeg har nu de skønneste DSP'ere, som alle er hjemmeavlet.

Jægersborgs Mr Darcy, 4 års hingst efter Steendieks Darco/ Tai Tanico
Stjerneponyen er han! Han er så skøn og verdens rareste hingst :)

Jægersborgs Lets Dance, 3 års vallak efter FS Coco Jambo / Coelenhages Lets Be The Best. Helt fantastisk pony med det mildeste temperament. En rigtig mors dreng, der knytter sig meget. En pony med stor fremtid :)

Jægersborgs Cartoon. 1 års hingst efter Chamberlain / Coelenhages Lets Be The Best. Lækker bette fyr med et glimt i øjet. Viser rigtig gode gangarter. Stjerne afstamning i mine øjne ;)

Jeg har haft hest tidligere, men det fangede ikke så meget og så ville jeg desuden gerne avle. Så det blev DSP og mine skønne drenge er så nogle af resultaterne ;)

I mellemtiden har jeg haft med nogle fantastiske ponyer, at gøre. Ponyer der kun kan komme til tops! Specielt med de ryttere og trænere de er kommet til ;)
Røgilds Chico og Sebastian fik min ridning op på et helt nyt niveau. Vi købte dem som rå 3 års og endte på M plan. Begge LA3A dressur og sebastian MB**. Chico er enormt gående og tvang mig virkelig til at skulle RIDE! ;) det klarer hans nye ejer Laura også virkelig godt, selvom hun er en bettefis på et kæmpeskrummel ;) de satser højt de to og er der helt sikkert inden længe ;)
Sebastian er en stjernepony med løjer i ;) verdens bedste ven på banen. Springer alt for dig og elsker det. Vi har vundet både 4, 5 og 6 års championat i spring og var med i 6 års dressur finale, LA3A med bla 9 i travøgning. Han er solgt til Lisa og de satser på springningen. Bedre par findes ikke, de var sammen som en ;)

Der er mange flere, men i må spørge ind, hvis i vil vide mere ;)

Jeg tager desuden heste og ponyer i ridning. Kontakt mig hvis det har interesse :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x