Anden særlig race Max<3 Pensioneret :) Anden særlig race Max<3 Pensioneret :) Anden særlig race Max<3 Pensioneret :) Anden særlig race Max<3 Pensioneret :) Anden særlig race Max<3 Pensioneret :)
Jannike Borg
Følg
Følger Følg ikke

Jannike Borg

Kvinde, 32 år, Nordjylland
Oprettet: 23. sep 2006
Offline - Senest online: 26. mar 2015 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen

Velkommen til min profil =)
________________________________________

Jeg begyndte at ride da jeg var 8 år gammel på Sindbjerg Rideskole, som ikke er medlem af Dansk Rideforbund. Der var jeg i 5 år, hvor jeg derefter red 2 mdr. på Morsø RIdeklub, som elevrytter, før jeg fik min daværende lånepony Max derned at stå. Max havde jeg på det tidspunkt haft som min egen i 4 år, men det var først, da jeg flyttede til MRR, at jeg for alvor rigtigt lærte at ride. Her fik jeg undervisning 4 gange i ugen, hvor jeg bl.a. har redet hos Lotte Skjærbæk, Silje Bakken, Michael Grønne Christensen, Charlotte Lynge osv. Max og jeg red i løbet af det år jeg havde ham på MRR en del klubstævner, hvor vi aldrig kom hjem uden minimum én roset. Det var også på ham jeg red et distrikstævne, da det var mit sidste år som ponyrytter. Derefter købte mine forældre en KWPN (Hollandsk Varmblod) hoppe til mig, som er Reloirs mor. Det var planen at hun skulle være min nye ridehest, og at vi, når jeg havde vænnet mig til stor hest, skulle ud og starte stævner. Det gik desværre ikke sådan, da hun mens jeg gik på efterskolen fik konstateret slidgigt i forbenene. Så glad som jeg var for hesten, ville jeg jo ikke skille mig af med hende, og dyrlægen sagde, at hun sagtens ville kunne indgå i avlen, men hun ikke kunne bruges som regulær ridehest. Derfor valgte jeg at lave en føllebølle på hende, og det er der kommet en rigtig dejlig dengsedreng ud af. Tjek ham i min profil :)



Heste:
Den første pony jeg havde hed Elvis. En Engelsk Dartmoor, som jeg havde mange fornøjelige skov- og strand ture på. Han blev aflivet i efteråret 2007 pga. kolik.

Den anden pony jeg fik var en 4 årig fjorhest som hedder Victor. Han var doven og klodset af en unghest at være, men også en "ædel" fjordhest. Han var brændemærket og har fuld stamtavle. Har desværre aldrig set den. Han blev solgt til en dame på Sjælland og så vidt jeg ved er han i dag kåret og en dygtig springhest.

Så fik jeg Max, eller fik og fik. Jeg lånte ham som han var min af Kristina, som var blevet for stor til ham.
Han er den bedste pony jeg har haft af dem alle. Han var min lære pony og jeg red de første stævner på ham. Af de få stævner vi har været til, så er vi ikke sluppet der fra uden en roset. Han er simpelthen en helt ubeskrivelig dejlig pony :D Han er i dag pensioneret og nyder sine sidste år sammen med en anden pensioneret hest :)

Til sidst fik jeg så Rachella, en mager og mat hest, men jeg faldt for hende alligevel. Hun er en hest som andre havde opgivet for lang tid siden. Jeg har også været ved det mange gange, men er super glad for at jeg ikke gjorde det :) Hun er en meget usikker og stædig hest og det gør hende meget speciel og vanskelig at arbejde med.
Hun er en hest som knytter sig rigtig MEGET til sin rytter/ejer og det kan jeg godt lide, for så kan alle og enhver ikke bare komme og tage hende :)

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce