Anden særlig race Herkules Anden særlig race Herkules Anden særlig race Herkules Anden særlig race Herkules Anden særlig race Herkules
katharina k
Følg
Følger Følg ikke

katharina k

Kvinde, 26 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 25. sep 2006
Offline - Senest online: 30. nov Bruger er på filterliste

Droppet ud af gymnasiet, en ''ny'' part, redet den siden september 2011, og han er noget af et projekt, men holder virkelig meget af ham. starter i skole her efter ferien i roskilde, så er der kun tid til lille amber i weekenden :/

Er startet i Gymnasiet, har fået en ny part, en lækker DV vallak der hedder Miró, han er rigtig lækker. Kommer til at savne min gamle part rigtig meget. Malou var noget særligt. Jeg trængte bare til noget nyt og så var han der, min drømme part.

Går i 10. klasse. koger herre meget. Jeg bruger det meste af min tid på hesten og mine venner...


Skal til at gå ud af 9. kl... Jeg har fundet en ny part. Romeo. Han er squ meget sød, han er bare ikke rigtig mig. overvejer at få ny part. jeg skal bare liiige snakke med ejeren. Hun skal lige høre hvad jeg syndes om ham. måske har hun nogle ændringer jeg kan lave i min ridning så det går bedre.

For lige nu er det bare som om det kun går ned af bakke. og jeg vil ikke gøre noget der for ham til at gå dårliger. så ved ikke om jg skal stoppe for hans skyl eller hvad man skal sige.

Jeg elsker musik, hmm... hest tager også meget af min tid. Så er der selvfølgelig mine to følgessvende. vi er altid sammen og de er nok nogle af mine bedste veninder. vi laver alt sammen. og man kan mærke at vi kommer tætter og tætter på hinanden jo oftere vi er sammen. det er dejligt at have nogle gode veninder. mi n bedste veninde er LMJ. Hun betyder squ meget for mig. hun er lidt lys punktet på en regnfuld dag. syndes bare ikke rigtig hun ofre så meget som jeg gør. hun hænger meget på min tidliger bedste veninde. kan ikke forstå det. hun erklærer flere gange om dagen hvor meget hun elsker mig.. alligevel føler jeg mig nogle gange usyndlig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x