Fjordhest Nina *død* Fjordhest Nina *død* Fjordhest Nina *død* Fjordhest Nina *død* Fjordhest Nina *død*
Christina & Nina H
Følg
Følger Følg ikke

Christina & Nina H

Kvinde, 43 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 28. sep 2006
Offline - Senest online: 18. maj 2018 Bruger er på filterliste

Nyt:
Nina har siden sommerferien 2014 redet i Høsterkøb/Birkerød på en privat gård, hvor der går pt. 5 heste/ponyer.
Nina har fået part på Fanet (Fanny), og hun er rigtig glad for hende. Dog er Fanny rigtig hoppe, og det indebærer store humørsvingninger, men dem tager Nina med oprejst pande.

På gården står oz en Fjordhest ved navn Columbine, som pt er 5 år gammel. Hun ryttervant og lettere tilredet, hende er Nina i gang med at uddanne videre.
Det er meget gavnligt for Nina og hun har fået et tæt bånd til Columbine allerede. Bliver meget spændende at følge dem.
Jeg kan kun varmt anbefale Ninas profil, hvos hun skriver om dem. Fanny er oprettet, tror oz Columbine bliver det
:-)

Nina rider nu Chimanos Gi'Mickey på Holte Ride-klub. Det går rigtig godt, han er en skøn 2' pony og han udfordre hende som hun har brug for, men heller ikke mere end hun kan klare det. De rider dressur men er kommet godt i gang med springningen, som vi klart vil gå videre med.

Nina har haft part på Alf, lækker 3'er pony der stod på Petersborg i Høsterkøb.
De to var virkelig gode, men desværre blev Alf solgt og ligeledes en del af Ninas hjerte.

Efter Alf købte samme ejer Sjaick, som Nina fik part på. En virkelig skøn pony, som kommer langt. Hun red ham halvandet år, men måtte desværre skifte grundet størrelse.
Vi har dog stadig kontakt <3

Hun er har redet siden hun var 6 år, og er blevet rigtig dygtig. Meget stolt mor, er jeg.

Jeg søger part på robust pony/hest så vi kan få redet meget mere end nu, smil.

Total glad dyreven, mor til to skønne unger på henholdvis 12 og 15 år, den lille er min dejlige Nina og den store er min frække Nichlas.
Jeg er vild glad for både hunde og heste, har redet i godt 17 år og selv haft 4 heste i den tid....

Startede med Tulle, en skøn Nordbaggehoppe på 3 1/2 år, men desværre var vi begge to for unge og uerfarne, så hun kom til en dejlig familie ved Tune, hvor hun sku hygge sig.

Hest nr to var Silver Shadow, en stor engelsk Fuldblod, som jeg fik fejlkøbt af ren og skær medlidenhed. Desværre var han i sit hoved ikke egnet som ridehest og efter at han havde gået løb i to år, kom Poul Hjoth (min daværende dyrelæge) og gav mig tlf til en slagter, dybt, dybt snøft, men han stod ikke til at redde, da han havde en form for kortslutning i sit hoved. Æret være hans minde, han blev bare 5 år <3

Min hest nr 3 var så mit kæreste eje nogensinde, nemlig Nina. Nordbaggen Nina, og hun har givet mig så mange glæder og så mange tårer at jeg ku fylde det på resten af mit liv.... Hun blev mit et og alt og jeg havde hende i 6 år, 6 år, som vendte op og ned på mit liv, for vi lærte hinanden alt, og jeg ville aldrig have undværet hende. Min datter blev oz som det mest naturlig i verden opkaldt efter hende, og utroligt nok så har de faktisk ligheder ;-)
F.eks hjeret af guld <3
Jeg blev så nødsaget til i starten af 1997 at sælge hende til en rideskole, som dog havde flere nordbagger, og her blev hun halvt rideskolehest og halv "ejer"hest.
De sidste år hunvar til, kom hun ud til en elev som havde en stor dejlig mark, hvor hun boltrede sig og nød livet i fulde drag med ørene fremme...
Som I nok kan fornemme, så er Nina desværre gået bort til de evige græsmarker. Hun blev omkring 24 år gammel og med et liv så rigt bag sig og et hjerte så stort, så tog hun den sidste galop og græsser nu deroppe, hvor vi kun har minderne tilbage <3
Hun led til sidst så frygtelig af gigt at daværende ejer og dyrleæge ikke så andre udveje end at lade hende sove. Da hun ikke kunne rejse sig mere, så man heldigvis ikke grund til at hun længere sku lide, og jeg er i den grad enig.
Oz her mange tak til MajBrit som var hendes sidste holdepunkt i hverdagen <3 ¨
Æret være hendes minde!

Min sidste hest var Ingegårdens Ato, endnu en fjordhest, hingst, som var bare 2 år, da jeg købte ham. Han var min drøm om selv at forme en hest, og jeg havde store planer med ham, men omstændigehderne ville det anderledes....
Efter et halvt års tid, hvor han gik i løsdrift, blev jeg alvorligt syg, og så ingen anden udvej end at sælge ham.
Jeg ku ikke mere beskæftige ham og han sku formes og udfordres, men jeg var på daværende tidspunkt ikke i stand til dette, så min drøm brast, men jeg har den i mit hjerte endnu..... ;-)

Ellers består min erfaring af 4 år på Klampenborg Galopbane, hvor jeg har været hos træner Gert Hansen/Ingemette Dejgaard og Brian Wilson.
Det var en meget, meget lykkelig tid i mit liv og jeg har lært SÅ meget derude, og oz ting som jeg lever mit liv videre på. Idag er jeg med glæde ved at lære ale disse ting fra mig til min datter, som er den mest lærenemmen og glade elev man kan have ;-)

Jeg vil vove at påstå at jeg har erfaring indefor al hestesport udtagen køresporten ;-)
Har redet dressur, spring og elsker mest af alt en god, lang skovtur......

I dag er jeg dog udelukkende hygge-motionsrytter og vil bare nyde selskabet i stalden, hyggen og de lange, dejlige ture i skoven ;-)

Men min store plan er klart at en dag igen ska jeg ha hest igen. Alt mit udstyr venter i kælderen, og jeg mangler kun hesten, så kan den sadles op ;-)
En drøm så stor kan man ikke slippe og om det bliver om et år eller om ti, det vides ikke, men en dag igen.....
En dag igen en hest ;-)

Søger ligeledes part til robust pony/hest, så Nina og jeg kan ride sammen. Ups glemte at sige at det må være part på Holte Ride-klub, da min datter rider der hver torsdag og samt hver anden weekend <3

Mickey, den dejligste pony i verden.

Verdens bedste ALF - uden tvivl!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}