Traver Unna<333 *RIP* )': Traver Unna<333 *RIP* )': Traver Unna<333 *RIP* )': Traver Unna<333 *RIP* )': Traver Unna<333 *RIP* )':
Line L
Følg
Følger Følg ikke

Line L

Kvinde, 31 år, Nordsjælland
Oprettet: 8. okt 2006
Offline - Senest online: 16. jun 2015 Bruger er på filterliste

Hej (:
Jeg hedder Line! Jeg er 19 år og læser til dyrlæge på Københavns universitet. Bestemt mit drømmestudie, og det er et fantastisk studie, intet mindre!

Jeg er den heldige ejer af min dejlige pinto Lundhøjgårds Intermezzo (: En smuk lille sag efter Imagic PIH.

Jeg er mest dressurrytter. Men elsker at tage et spring i ny og næ, og selvfølgelig er en god skovtur aldrig i vejen!

Jeg har stortset redet hele mit liv. Min mor har også redet det meste af sit liv, så det kom lidt af sig selv.
Nu er det mest mig der rider & har hest :)
Men min mor hjælper mig meget, både med at ride min hest når tiden er knap, og med at vejlede mig i min ridning.
Hende kunne jeg ikke være foruden.

Jeg bor i Gl. Holte, og har min hest opstaldet i Helsingør på Hulerødgård, som er et lille privat sted. Det er et super hyggeligt sted og det er vi rigtig glade for ..

Mine heste igennem tiden:

Kassander:
Var egentlig min mors hest, men da han var så flink mod min søster og jeg blev det vores alle 3's hest (: Han blev impoteret fra Litauen, hvor han ikke var behandlet særlig godt. Han kunne ikke tåle synet af en pisk. Og de første par måneder var han et rent nervevrag. Han havde også noget med folde. Han ELSKEDE simpelthen at komme på fold, og det var KUN min mor der kunne lukke ham ind, og ud, ellers så løb han. Han elskede min mor overalt i verdenen, for hun var det første menneske han havde kunne stole 100% på. Tilsidst kunne både jeg og min søster ride alene i skoven på ham (:
Vi gav ham væk, pga. at min mor mistede lysten til at ride, og jeg havde fået min egen, desuden havde han gigt i begge forben. Han lever stadig i allerbedste velgående, og vi kunne ikke have gjort noget bedre for ham.

Unna:
Var min første hest, og min allerbedste ven!
Jeg fik part på Unna i 2004. Jeg var ikke særlig god til at ride, jeg havde kun tullet lidt rundt på kassander i skoven, og kunne kun lige holde mig fast på en hesteryg. Men Unna lærte mig at ride, og jeg lærte hende alt det hun kunne. Vi blev rigtig gode sammen, og Unna var den hest jeg har haft mine allerbedste rideoplevelser på! Hun var min allerbedsteven gennem de år jeg havde hende. Men da hun jo var en travhest, og ikke helt ung mere, besluttede jeg mig for at sælge hende. Det var en af de dummeste beslutninger jeg har taget i mit liv ! Unna kunne ikke mere som ridehest ! Og havde jeg bare vidst det var hun ikke kommet nogen steder hen, men desværre måtte den nye ejer aflive hende pga. slidgigt i bagbenene.
Alle der kendte Unna faldt pladask for hende, både ejeren før mig og efter mig glemmer aldrig den hest. Hun var fantastisk. RIP lille engel <3

Dixie:
Var den hest jeg købte efter Unna.
Jeg anede intet om dens fortid, vidste kun at den havde gået med føl. Men jeg faldt pladask for dens skønhed. Den kunne heller intet da jeg fik den. Den havde problemer med balancen, ryggen og sidst men ikke mindst benene. Den blev ved med at blive halt. Og den kunne ikke tåle at stå, den kogte op oven i hovedet, og blev bare vildere og vildere. Men når den var igang, var den rigtig fin, havde den bedste gang og var fantastisk at ride, og når den var inde i den periode var dens sind ikke så slemt.
Men den kunne ikke holde som ridehest og vi gav den til sidst væk. Da jeg simpelthen ikke kunne nænne at aflive den. Men vi blev rigtig gode venner, og den kom alligevel til at holde af mig i den periode jeg havde den, og jeg holdte self også meget af den. Når jeg kom på folden travede den mod mig, den fulgte mig når jeg gik. Men det var ikke og ville aldrig blive en hest for mig ..
Dixie blev desværre aflivet hos sin nye ejer, lidt over et halvt år efter at jeg gav hende væk.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce