Anden særlig race Queen Savannah Anden særlig race Queen Savannah Anden særlig race Queen Savannah Anden særlig race Queen Savannah Anden særlig race Queen Savannah
Theresa S
VIP
Følg
Følger Følg ikke

Theresa S

Kvinde, 31 år, Nordjylland
Oprettet: 29. okt 2018
Offline - Senest online: 3 timer siden Bruger er på filterliste

Er en ung pige på 31 år, som desværre lider af kroniske smerter, og derfor er i et ressourceforløb, med henblik på og finde ud af hvad jeg kan holde til på arbejdsmarkedet .

Jeg har fundet ud af at heste giver mig en utrolig stor livsglæde, og livskvalitet i min trælse situation med mine kroniske smerter !

Mig og min kæreste har her i september 2018 købt en større landejendom, hvor vi er ved og renovere svinestald om til heste stald, med tilhørende ridehal. Det er en kæmpe drøm der endelig går i opfyldelse :-)

Desværre har jeg ikke været heldig med de heste jeg har købt mig, den første pony var dog lidt et sats, da den havde været rideskolepony, og halt on and off, men med omskoling og træning fra jorden i en længere periode, håbede jeg det ville forsvinde, men desværre havde hun en kronisk gaffelbåndskade, så derfor valgte jeg og sælge hende til en af hendes tidligere ejere!

Jeg valgte derfor og se mig om efter en anden hest, og tænkte jeg ville have en unghest, jeg selv kunne forme, og som ikke ville være slidt på nogen måde.
Men desværre er det bestemt ikke gået efter planen!
og siden jeg købte Savannah i juni mdr i år (2018), har det været en masse behandlinger, og dyrlæge regninger hele tiden, da hendes bagben ikke fungere korrekt :/ Noget som handelsundersøgelsen intet vidste tegn på i juli mdr, da jeg skulle have sådan en lavet til forsikringen.
Men efter jeg startede på træning af hende, er problemerne kommet!

Spørg mig selv dagligt - hvorfor jeg skal være så forbandet uheldig ?!
Det eneste jeg beder om er en hest jeg kan ride på, hygge mig med, og tage med til undervisning m.v.
Drømmer ikke engang om noget stort fedt stævneliv eller noget..!

ØV OGSÅ!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}