Anden særlig race Chablis*solgt* Anden særlig race Chablis*solgt* Anden særlig race Chablis*solgt* Anden særlig race Chablis*solgt* Anden særlig race Chablis*solgt*
Stine*Team RESR *
Følg
Følger Følg ikke

Stine*Team RESR *

Kvinde, 33 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 8. nov 2006
Offline - Senest online: 6. mar 2016 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 21 år, jeg er blevet student sommeren 2012, jeg gik på Ribe katedralskole..
Jeg har Liva som er en DV hoppe på 14 år, hun betyder noget helt specielt for mig.. Hun står opstaldet i en lille fin privat stald..

Jeg begyndte at ride som 12 årig og efter jeg havde redet en måned fik jeg halvpart på en lille fin pony ved navn Bobo.. Hende havde jeg et halv år og så fik jeg min egen pony Chablis(familie pony men mest mig som red hende) hende solgte vi så igen efter ca 2 år, hun var spring pony og synes bestemt ikke om dressur og jeg synes dressur var mest spændende.. Så fik jeg part på Ultrachal af hvarre i et halvt år og derefter fik jeg part på Golden Casanova som jeg havde i ca 1 1/2 år.. Så fik jeg part på Liva(hende jeg har nu) det havde jeg ca 1 år hvor efter hun blev solgt.. Fra Liva blev solgt i 2009 til jeg købte hende i april 2011 har jeg ikke rigtigt redet, men da jeg fik muligheden for at købe Liva gik min drøm i opfyldelse.. Jeg har siden jeg fik part på Liva sagt at jeg ikke ville have hest for at have en hest men for at have Liva..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce