Arabisk fuldblod (OX) Kanzaliah APN Arabisk fuldblod (OX) Kanzaliah APN Arabisk fuldblod (OX) Kanzaliah APN Arabisk fuldblod (OX) Kanzaliah APN Arabisk fuldblod (OX) Kanzaliah APN
Parmo Elite Stables
Følg
Følger Følg ikke

Parmo Elite Stables

Kvinde, 48 år, Østjylland
Oprettet: 8. dec 2003
Offline - Senest online: 2. maj Bruger er på filterliste

Kort fortalt, så har vi 1 skøn fuldblodsaraber tilbage, vores hingst El Wadim, importeret fra Polen i 2021, og for 2022 har vi leaset vores fantastiske afkom Shamiaah APN til et føl i 2023.

Til minde om Amlet :-)
Den smukke fuldblodsaraber hingst Amlet på 9 år, 154 i stang, som jeg købte i Aug. 2000. Amlet har været med til show i 2002 hvor han opnåede 2 store sølvmedaljer. Amlet døde pludseligt d. 15 April 2003 af hjertestop. Han vil er savnet MEGET hverdag, da han var min soulmate

Vores avlshoppe Carisma Bint Psaida er importeret fra Holland 2010, hun er en super skøn hoppe, med et dejligt temperamet, kan rigtig vise sig som en araber skal, med svævende bevægelser og højt hale løft. Hun er en super god mor, og vi forventer at få en del føl på hende med årene.

Til mine om Marco APN:
Marco APN er vores andet afkom efter Shamas. Den fuldkommen perfekte hingst, han var sat til salg, men er sommeren over blevet så fin, at vi har valgt at beholde ham i et par år endnu, for at se hvad han udvikler sig til. Han er utrolig smuk, nem og dejlig at omgåes i det daglige. Er sikker på han bliver en lille stjerne, der holder ponymål ! Marco APN brækkede desværre han ene forben i 2016, og vi måtte desværre akut aflive ham, da der ingen chance var for operation ville gøre ham til hest igen :-( RIP min Dreng du er savnet, hverdag.

Til mine om Shamas :
Men for at gøre flokken helt fuldendt, valgt vi i Juli 2011 og importere SE hingsten Shamas. Meningen var ikke at vi skulle købe en mere. Men jeg tog skridtet og skrev på ham, selvom jeg var sikker på han nok aldrig ville komme i min stald og stå.

Fik tilsendt video og flere billeder, og der var det afgjort UANSET hvad, så skulle han hjem til mig. Billeder viste sig at ligne Amlet i moderne udgave, Shamas har aftegn samme steder som Amlet havde. Oveni i det har Shamas også Mohafez i sin stamtavle, som jeg syntes var en super dejlig hingst, der lavede mange gode afkom..
Men ikke nok med det, så var Thee Desperado der også at finde. Som var den første araber hingst, der virkelig gjorde indtryk på mig. Har altid sagt til mig selv at jeg ville have en hest med hans blod i sig..og nu står der en af hver farvoritter i min stald, næsten som et kinderæg, 3 i en :-)) Desværre måtte han grundet hans skade aflives i 2015, da han ændrede adfærd og blev farlig for sine omgivelser. RIP Shamas, du er hos Amlet nu, og endnu en smuk stjerne på himmelen <3

Ellers har jeg 3 dejlige børn, Daniel på 23 år Simone på 20 år, Clara 15 år (Papdatter) og mand Simon på 46 år som jeg blev gift med i August 2011.

Vi bor i eget hus i en lille landsby udenfor Randers, og vi elsssker det herude.

Vi har alle hestene hjemme, hvilket vi nyder...Specielt om vinteren, så er der ikke så langt ud i stalden og ind til varmen :-))

Tjaaa skal jeg...nå så okay da, jeg hedder Jette og er 47 år og har nu haft med heste at gøre i 40 år, men har først for 23 år siden kastet min kærlighed over araberhesten, som virkelig har imponeret mig med deres dejlige sind og flotte ydre, araberen som har vist sig og være en dejlig og hengiven hest, har du først vundet deres tillid så har du en ven for livet.


Håber i nyder vores heste som vi nyder dem hverdag :-)

Se vores hjemmeside
www.amlet-arabians.com
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce