Anden særlig race Engbæks "Diva" Anden særlig race Engbæks "Diva" Anden særlig race Engbæks "Diva" Anden særlig race Engbæks "Diva" Anden særlig race Engbæks "Diva"
Anne J
Følg
Følger Følg ikke

Anne J

Kvinde, 37 år, Østjylland
Oprettet: 19. nov 2006
Offline - Senest online: 21. feb 2018 Bruger er på filterliste

Er en glad og frisk pige der elsker dyr!
Startede med at ride på Stutteri Nørlund i Skanderborg hvor jeg stadig kommer ind imellem. Har også redet et par år på SBR.
Jeg er ikke det store stævne menneske, men nyder at arbejde med hestene, mest fra jorden, men kan ikke altid modstå en god tur i skoven eller lignende :-)

Har arbejdet forskellige steder med heste, blandt andet været staldpige på DRK og VBR, ung pige i hus/stald hos Meldgaard heste, 1 måned som "vikar" hos Lis Kristiansen i Linå og der ud over har jeg taget modul 1a på Malling landbrugsskole med henblik på at blive staldmester.

Jeg har haft to ponyer (Zig Zag og Gizmo), med henblik på vidersalg hvilket gik godt og begge ponyer har idag nogle søde ejere :-)

My Ace blev oprindelig købt til mig selv, men da min x kæreste og jeg gik fra hinanden blev jeg af økonomiske årsager nød til at sælge hende, snøft! Ace lærte mig utrolig meget og har kun givet mig mere "blod på tanden" med rå/specielle heste.
Ace bor idag i Ry hos Janne og Tasano hvor jeg ved hun har det super godt!

Fik på et tidspunk ponyhingsten "Satan" forærende... Han blev senere givet til Erik i Brædstrup som ville bruge ham til Kørsel.

Januar 2010 købte jeg Athene af VBR hvor hun havde gået som elevhest. Jeg er super glad for mit "æsel" og glæder mig til der forhåbentlig kommer føl efter hende til april :-)

Silver Moon blev købt sammen med en veninde lidt i håb om at kunne få hende redet op og finde et godt hjem - det gik desværre i vasken efter besøg af kiropraktor da hun havde meget ondt i ryggen!
Jeg synes dog Silver skulle have en chance så jeg overtog hende helt og begyndte at træne hende lidt. Hun er nu helt klart i bedring og vi har fået meget ros af kiropraktoren :-)

Jeg har kendt Herluf længe men snakkede en del med ham i min tid på VBR, derfor jeg kom til at passe verdens skønneste hingstebasse - Charmeur!!
Tulle og Isabella er/var også ejet af Herluf.

Det var lidt om mig og mit hesteliv :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce