Anden særlig race Frenja, solgt. Anden særlig race Frenja, solgt. Anden særlig race Frenja, solgt. Anden særlig race Frenja, solgt. Anden særlig race Frenja, solgt.
Lærke Møller O'Neill
Følg
Følger Følg ikke

Lærke Møller O'Neill

Kvinde, 23 år, Østjylland
Oprettet: 25. nov 2006
Offline - Senest online: 6. jan Bruger er på filterliste

På mit profilbillede vises et billede af min sidste dag med Sleipner, få timer inden vi kørte ham til Stevnstrup. Jeg elsker dig Bamse, altid <3

- Det er ikke svært at finde en at leve med, men kunsten er at finde en man ikke kan leve uden.

- I opened my wallet and found it empty. I searched my pocket and found just a few coins. I searched my heart and I found you, then I realized how rich I am to have you.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeg hedder Lærke, jeg er 16 år gammel og 2013 er mit sidste pony år. Har desværre lige skildt mig af med min skønne kat. I pony, som jeg ellers lige havde fået opbygget et fantastisk bånd med. Savner ham hver dag <3
Før Sleipner, havde jeg verdens dejligste kat. II pony som jeg red LB og sommetider LA på til distriktsstævner. Hun er en pony, som både kan og vil, og som med en mindre rytter klart kan komme op og gå MB! Jeg red dog også få klubstævner, men dem blev der ikke så mange flere af tilsidst.
Jeg har ikke selv køremulighed så jeg er kun til stævner hvis der er nogle jeg kan køre afsted med.
Ja, det er lidt træls ind imellem, men det vigtigste for mig er ikke stævnerne, det er båndet til det firbenede kreatur - det bevidste Sleipner mig <3

Mine forældre er skilt, og jeg ser ikke min far, og dermed heller ikke mine brødre så tit. Jeg bor i Silkeborg hos min mor, sammen med mine 2 søskende.

Jeg har, som de fleste en bedsteveninde, hende der overgår alle andre, hende som er noget hélt særligt. I mit tilfælde er det Amanda Hollænder Larsen. vi har været bedsteveninder siden d. 26 december 2007 - så det er knapt 5 år siden.
Jeg holder meget af mine veninder, og jeg syntes selv at jeg har de allerbedste venner og veninder i hele universet.
Tak for al støtten jeg hat fået igennem mit 16 år lange liv.

Jeg har som de fleste mistet rigtig mange i mit liv, som jeg havde kært. Men det hører med i livet og det skal man lære at leve med. Jeg tror på at man skal opnå noget i livet, opnå noget som man kan være stolt af. Jeg mener at man skal være den man vil være.

10/5 2010 - 3/3 2011..
Mike, tak for alting, jeg elsker dig, og det vil jeg blive ved med langt ud i fremtiden - men det er åbenbart bedst sådan her :-(

10/10 2007 - 24/12 2010..
Baby, du vil altid være min nr. 1 <3

10/1 2011 - 14/10 2012..
Jeg elsker dig Bamse, altid <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}