New Forest Campari New Forest Campari New Forest Campari New Forest Campari New Forest Campari
- Sine | Team Banan !  -
Følg
Følger Følg ikke

- Sine | Team Banan ! -

Ikke angivet, 31 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 4. dec 2006
Offline - Senest online: 27. aug 2018 Bruger er på filterliste

" Hvis du tror du kan løse et opgave med din hest på 15 minutter, kommer det sandsynligvis til at vare hele dagen. Hvis du derimod er villig til at bruge hele dagen på at løse opgaven vil du ofte kunne klare den i løbet af 15 minutter "

Karaktergivning:

Lav: Kedelig profil, hvor man ikke har lyst til at se billederne fordi de enten er ens eller af dårlig kvalitet. Hvis billederne ikke er af selve hesten, eller man bare ikke kan se den ordentligt. Kort eller ingen beskrivelse, eller hvor beskrivelsen er proppet med "tegninger" - som jeg synes er pisse grimme :o)
- derudover hvis racen er forkert, eller der er billeder inde med andres copyright.

Middel: Ikke en dårlig karakter! Til profilen med mange billeder af dårlig kvalitet. En smule tekst. Dårlig variation af billederne, og man får ikke et ordentligt indblik i hvordan hesten er.

Høj: En rigtig god profil. Billederne er gode varrierende og af god kvalitet. Der er en fangende tekst, man har lyst til at læse igen. Man får en fornemmelse af hestens personlighed, og på billederne kan man se dens bygning, gang og udtryk. En rigtig god profil!

Ekstra Høj: Hesten, man virkelig bliver misundelig over. Rigtig gode billeder og god tekst.


Der udover synes jeg, at hævnkarakterer er dybt latterlige! Man bør tage krititk til sig, og ikke bare give tilbage. Hvis jeg giver en lav, kommer jeg med begrundelse. Så synes jeg det er latterligt hvis den, som har fået lav finder en eller anden grund til at give mig lav også. Det er et galleri!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce