Hollandsk Sportspony Baltasar-DEN BEDSTE-R.I.P Hollandsk Sportspony Baltasar-DEN BEDSTE-R.I.P Hollandsk Sportspony Baltasar-DEN BEDSTE-R.I.P Hollandsk Sportspony Baltasar-DEN BEDSTE-R.I.P Hollandsk Sportspony Baltasar-DEN BEDSTE-R.I.P
Baltasar <3
Følg
Følger Følg ikke

Baltasar <3

Kvinde, 28 år, Østjylland
Oprettet: 4. dec 2006
Offline - Senest online: 27. jun 2019 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen (:
Jeg hedder Regitze og er springrytter.

Jeg er championatsvinder i Horsens rideklub på Oviera(Tøsen) med næsten det dobbelte til nr. 2.
Jeg rider som sagt for Horsens rideklub ( HRR)

Jeg bor hjemme hos min mor og far + søster i en lille by der hedder Klovborg. Vi har vores ejen gård med plads til 13 heste hvor alle bokse er optaget.
Vi har selv ridehus og lækker springbane både indndørs og udendørs.
Jeg rider til dagligt 3-5 heste, som kan lige fra ingenting til alting.
Jeg blev for gammel til pony nytåret 2008/09 og der sluttede den fedeste/bedste/sjoveste/ mest fantastiske tid jeg nogensinde har haft.
Jeg havde redet ganske lidt inden inden jeg holde en pause på 2-3 år fra ridningen men i 2007 stod drømme ponyen foran mig! Vi købte Baltasar 19 september 2007, en pony som kom fra Holland af, men som aldrig havde gået stævne eller noget som helst! Men så begyndte tingene at gå stærkt (: Weekenden efter startede jeg mit første stævne på ham (Lørdag LD: vandt! LC: Vandt. Søndag: LC: vandt LB: metode B1 nr. 4)
Altså 3 første pladser og en 4 plads. En måned efter tog mig bedste veninde og jeg til distriktstævne på fyn og skulle ride vores første MB'er. Jeg havde kun haft Baltasar i en månede her, men i disse 2 Mb'er red vi nul og var nu et skridt nærmere B-pony og landstævner. Det gik stærkt, men det var fantatisk. SNart havde jeg b-pony og var selv blevet b-rytter og vi skulle ud og starte landstævner. Placeringer kom med hjem, og vi har sammen placeringer i både MB og MA til lands og distriktstævner. ´Sp kom dagen hvor jeg skulle ride mit første stævne i udlandet; Nemlig norge, Baltiv cup. Gode ture blev det til og endnu en fed oplevelse med den bedste familie, venner og bare mennesker.
Så skulle vi til landstævne i Randers hvor det pludselig blev besluttet at jeg skulle rid emin første SB. Klassen inden (MA) var jeg blevet nr. 5 så det tegnede godt. Baltasar sprang fantastisk, og med 4 fejl blev vi først uplac. Kun fordi at jeg så en dårlig afstand, men Baltasar springer som altid, alligevel! Endnu en SB blev gennemført, og nu måtte vi ride DM 2008 :D

Havde aldrig troet jeg skulle komme så langt nogensinde, men takket være mine forældre, mine venner, og gode trænere nåede jeg det. Wow.

Men så kom dagen hvor det var slut og Baltaar skulle sælges. Jeg kunne bare ikke bærer at skulle af med denne fantastiske stjerne, så min bedste veninde Sofie durup rasmussen fik lov til at ride ham. Hun tog bussen fra horsens hver dag og vi havde de fedeste dage. Sofies bedste resultat var en 1 plads i MB men også her skulle det gå stærkt. De startede i LB men snart red de MB og MA og vandt MA med lethed! Sofie og Baltasra gennemførte også 2 SB'er startede DM hvor de blev nr. 2 i første kval. og efter 2 kval kvalificerede de sig til finalene. Dette var ligeledes Sofie's allersidste stævne på Baltasar og jeg ved at han også har en hel speciel plads i hendes hjerte!

Nu har min søster overtaget dette fantastiske dyr, og vi glæder os til at se hvad der sker i 2010! Vi håber på Baltic cup, og mon ikke Baltasar kan gøre det umulige i gang til og hjælpe hende i opad!!

Det var en længere historie om den bedste pony i verden: Baltasar!

Idag rider jeg hest og det er jeg glad for. Min søster har fået Queen og det går bare rigtig godt, Tøsen er til salg og jeg leder efter en jeg kan ride noget MB-MA på.

Til christmas show vandt jeg en LA med 112 i på Queen og Tøsen har jeg utallige placeringer på i LA.
Da jeg fik Tøsen var hun en skør kugle, kort sagt xD
Hun havde nærmest aldrig gået nul med gamle ejer, fordi hun var frisk, og dermed glemte at bruge sig rigtigt, men nu, efter langtids træning, går hun næsten altid nul og svæver over forhindringene :D Jeg elsker
den hest utrolig meget.

Jeg vil lige skrive en stor tak til min familie og specielt min far for konstant at være der, når det går godt, og når det går dårligt. For at betalte for alt det her, og hjælpe hvor han kan! TUSIND TAK FAR! Uden dig ville dette ikke være lykkedes.

Måske skriver jeg mere en anden gang, men nu gider jeg ikke mere :D Skriv hvis i vil spørge om noget :D Bye bye.


Baltasar og Stephanie kom også langt... De fik utallige placeringer til distrikt og landstævner. VANDT MA og VANDT lilletur i norge + 2 plads. Han var fantastisk og hjal hende som han hjalp os.
D. 29/8-2010 kom vi hjem fra stævne og smed stjernen på fold hvorefter vi kørte ud til min Farmor. Vores nabo som er dyrlæge ringer så og giver os den mest forfædelige nyhed.. Baltasar ligger på marken og er død... borte. Der var ingenting galt til stævne, han gik nul i MA og var som han plejer.
Han var en stjerne med kæmpe S og en pony med stor plads i utallige menneskers hjerter..
Rest in Peace my boy. I love you!

11 dage forinden d. 18/8-2010 døde Bella af kredsløbssvigt. Vi havde haft hende i 31 år næsten 32 og hun blev 35 lykkelige år. Det var frygtelig hårdt selvom det føltes mere rigtigt end med Baltasar. Hun sprang rundt inde i stalden på grund af kredsløbssvigt i over en time før dyrlægen kom. Rest in peace my girl. I love you.

De 2 dyr var dem som havde den største plads i mit hjerte nogensinde. Det var en utrolig hård tid da jeg mistede dem begge indenfor 11 dage, men det går endelig fremad og jeg føler mig rigtig igen. Der går ikke en dag uden jeg tænker på dem, og fælder tit en tåre.
Jeg elsker jer!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x