Fjordhest Flicka *Pony* <3 Fjordhest Flicka *Pony* <3 Fjordhest Flicka *Pony* <3 Fjordhest Flicka *Pony* <3 Fjordhest Flicka *Pony* <3
Den stolte ejer af fjollen Flicka :)<3 S
Følg
Følger Følg ikke

Den stolte ejer af fjollen Flicka :)<3 S

Kvinde, 30 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 17. dec 2006
Offline - Senest online: 2. jul 2013 Bruger er på filterliste

Heey..

Elsker miine bedste :*<3
Livet er hver at leve.. lev det med heste og du for det bedste ;)<3

*Let the wild horse be wild and free with a reel friendship! <33*

Gør livet til en fest, rid fjordhest!
~ de kan, de vil, de gør det.. & de vinder!

- hvis du får en besked hvor der står: "din fjordhest kan ikke en skid, fordi den er mega tyk!" - & hvad så, hvis man tror på den kan, så KAN den!.. tro på dig selv & hesten!
Fjordhesten kan mere en DU tror! ~ den har talent!!
______________________________________________

HVER I HARMONI MED HESTEN! :D

her for du lige en beskrivelse af mig og western.

Jeg er så heldig at eje den dejligste fjordbolle ved navn Flicka hun er den mest dejlige og rolige fjolle men også den mest opdragende til dato som jeg kender :D (ja ja jeres er bare meget bedre.. ja det fint men ikke i mine øjne) :)
Jeg er Venlig, taler/skriver ikke grimt om andre,
god ven (for det meste hvis ikke en har tændt mig af) :D elsker heste. Elsker at ride western (men kulde er ikke ligefrem min ven) en dygtig rytter. Jeg tager ridning seriøst, men hygge er der selvfølgelig også plads til. Mit job vil blive at træne med heste.. altså jeg vil være Western træner, hestepasser og hestemassør. Er igang med grundforløbet til at uddanne mig til hestepasser. Siden August har jeg gået på Morsø Landbrugsskole og her skal jeg være end til sommerferiens start, så skal jeg så ud på en læreplads som jeg så ikke helt har fundet endnu, derefter skal jeg på hovedforløb i Kolding.

Jeg interessere mig for horsemanship, dressur, lidt islænder, lidt spring, lidt tricks og selvfølgelig western.. Jeg går lidt op i dressur og islænder for at være bred til at kunne hjælpe andre (da jeg elsker at hjælpe andre) jeg springer sådan lidt for sjov på min egen pony, men ikke for højt da jeg ikke vil overbelaste hendes ben for meget.

Western er en fantastisk ridestil, hvor man er man er nede på jorden og er ét med hesten. Du lærer at læse hesten, og er der noget der går galt i ridningen eller lign. så er man godt klar over hvem der har lavet fejlen (rytteren), jeg rider utroligt meget uden sadel, da man endtlig ikke behøver den for at kunne ride hesten, efter hånden som man for et utroligt venskab med hesten for man også mere styr på hvordan man kan styre hesten med benene uden at bruge tøjlen, så jeg rider med løse tøjler :)
Mange ryttere der ikke er western ryttere tror at hvis man rider med en hånd så er det western, nej det er det ikke, western rides også med to hænder, starter du stævner med et snafle bid (alm. bid) skal du ride med 2 hænder, starter du stævner med et stangbid (det kan være et rigtigt stangbid, et 2 delt eller 3 delt) jeg rider selv med 2 delt stangbid. Vi lærer i western at styre hesten med benene frem for tøjlen og bruger tøjlen til at rette hovedet ind på meget små signaler, jo mindre tydeligt signalerne er (altså jo mindre dommeren kan se du gør) jo bedre. :)
Folk tror Rodeo er western.. der vil jeg lige kommentere..
DET ER DET IKKE! -.-' :)

Håber du fik lidt ud af min forklaring? så kan det være du måske overvejer at ride western nu? ;)

knus Simone<3
mere viden? så skriv til mig :b
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce