Traver Nordhusets Triton Flir <3 #Soulmate# Traver Nordhusets Triton Flir <3 #Soulmate# Traver Nordhusets Triton Flir <3 #Soulmate# Traver Nordhusets Triton Flir <3 #Soulmate# Traver Nordhusets Triton Flir <3 #Soulmate#
TeamNordhuset<3 .
Følg
Følger Følg ikke

TeamNordhuset<3 .

Kvinde, 28 år, Vestsjælland
Oprettet: 18. dec 2006
Offline - Senest online: i dag kl. 03:20 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen <3

Om mig:
Jeg er en pige fra 1991, med to fantastiske heste.

Jeg har redet siden jeg 2 år, sad første gang på en hest da jeg var 2 dage gammel og altid haft hest. Jeg fik Laban før jeg blev født, også fik jeg Sandy da jeg var 8 år, de er desvære begge himmelheste idag.

Jeg har tidligere været ansat som staldpige, rytter, groom og stald bestyre. Men har med alderen indset at jeg ikke er tilhænger af det der foregår rundt omkring i mange trænings stalde. Derfor vil jeg IKKE reklamere for hvor jeg har været. Det er noget der har givet mig en del erfaring, men også et helt andet syn på ride sporten.

Jeg vil allerhelst kalde mig selv springrytter, men efter Triton er blevet pensioneret er det som om det ikke rigtig er det samme.
Milos og jeg trænede primært dressur, og med Hannibal køre jeg vogn. Så jeg er nok efterhånden mere en all round heste pige :)


- Mia <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x