Anden særlig race Bjerregårdens Sandra Anden særlig race Bjerregårdens Sandra Anden særlig race Bjerregårdens Sandra Anden særlig race Bjerregårdens Sandra Anden særlig race Bjerregårdens Sandra
*~*Charlotte Petersen*~ Chafo *
Følg
Følger Følg ikke

*~*Charlotte Petersen*~ Chafo *

Kvinde, 30 år, Østjylland
Oprettet: 20. dec 2006
Offline - Senest online: 1. okt 2015 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Charlotte Pagaard Flugt Petersen

Jeg er 18 år. Jeg fotograferer...

Tjek www.chafo.dk

Hvis du intet liv har så læs da gerne min 7 km lange profil tekst.. Måske det faktisk bliver sjovt undervejs. kan jeg desværre ikke love da jeg har en underlig humor... Er du mere til alle børnene vitser så scrool helt ned der er 20 stk..

Men jeg hedder som sagt Charlotte, jeg er født i Hillerød og boede de første par år af mit liv. Min familie og jeg flyttede til en by lidt nord for Vejle for omkring 14 år siden. Jeg kan ikke prale af at jeg har redet siden jeg var lille. Jeg begyndte at lege med heste som 2 års, vildt morsomt :p jeps det var det...

Da jeg kom i 2.klasse på Lindved skole.. Så ville jeg gå til ridning, på dette tidspunkt var jeg 6 eller 7 år gammel. Jeg startede ude på Klintholm Ridecenter som ligger lidt uden for Jelling. Vi kan også tælle og sige at det var tilbage i 2001. Så næste år har jeg redet i 10 år. Ikke 10 år med undervisning, men det kommer jeg til hvorfor... :D

I 2004 stoppede jeg på Klintholm Ridecenter da jeg ikke følte at jeg lærte mere, jeg startede på det nystartede Grejs Rideklub. Her var desværre heller ej megen at lære men stemningen var god. I begyndelsen af 2005, fik jeg min første og eneste pony jeg nogensinde har haft. Da jeg ikke mener man behøver mere end en... Jeg faldt pladask for hende, jeg var solgt på stedet... Hun passede perfekt, gammel B-pony i spring og jeg var spring rytter. Hvis du har set hendes profil har du muligvis spottet at vi ikke springer så meget mere.. hvorfor fortæller jeg også lidt senere... :D

I begyndelsen stod hun på Grejs Rideklub, en uge efter vandt vi vores første spring stævne, I klubben... Jeg begyndte i mellem tiden at få undervisning ved Heidi Hoffmann, men det ender ikke rigtig godt når man gør som man får at vide af den ene samtidig med den anden..

Jeg havde i mellemtiden flyttet Sandra hjem, pga en skade hun fik (kodeledsforvridning) 2005 fik hun den...Så hun kunne ikke stå på Rideskolen da hun jo så ikke kunne gå med i Deres undervisning. Så efter en lang genoptrænings periode var hun fit for fight igen.. Heldigvis, da jeg hørte om Coysernes Topas som også fik en kodeledsforvridning og den dag idag er blevet aflivet. Må han hvile i fred..

Vi kom til nogle stævner - ikke at det gik så godt, har stadig video fra det. Når jeg ser dem idag, så tænker jeg bare "hvor jeg dog husker det alt for godt"

I 2007, ville jeg bare væk fra alt i skolen. Så jeg tog på efterskole, selvfølgelig skulle Sandra med. Rens Ungdomsskole som lægger helt nede langt sydpå...
Alt var ikke lutter lagkage, lige i slutningen af november måned stoppede jeg pga. alt for mange ting - bl.a. var skolen for let, havde kun omtræntlig 2 timer om dagen, så for det meste resten af dagen lå jeg på Sandra nede i hendes boks..

Hun kom hjem til mig igen :D

Hov noget jeg glemte at sige. i starten af 2007 pådrog jeg mig en skulder skade som fjerde gang gik afled da jeg var på efterskole. Og efterfølgende 2 gange mere...

I starten af 2008 flyttede vi Sandra til Holtum Ridecenter.
Vi fik redet nogle stævner, men heller ikke altid gik det så godt.

Min skulderskade er grunden til at jeg ikke springer så meget mere, eller er vildt begejstret for at ride en ny hest. Da det med at falde af bare er rigtig skidt, og at vende sig til hvordan en anden hest er det tager også lidt tid, derfor ser det ikke lige ud af det bedste som når jeg rider min egen..

I november måned 2008 var jeg purestolt, vi havde redet til vores bedste resultat til Dato, 63,21% i Lb1.. Vi blev nummer 2 i klubmesterskabet... i Hedensted og Omegnsrideklub som jeg havde skiftet medlemsskab til.

Få dage efter blev jeg opereret i min skulder, 10 november 2008... Jeg husker stadig datoen godt, da den 11 november 2008 mistede min kære mormor til lungekræften med dødelig udgang. Jeg nåede aldrig at sige farvel i mens hun var i Live.. Min mormor og jeg havde haft et ret anstrængt forhold før hendes død, og jeg nægtede faktisk at tale med hende.. Da det hele drejede sig om en misforståelse, det fandt min mormor ud af. Hun forsøgte at blive gode venner med mig igen.. Men jeg var ligeglad og hårdhjertet.. Mine forældre havde fortalt mig at hun kunne dø om kort tid. Men ikke om jeg ville tro på det lige så,,, næææ hun kan da ikke dø... Det er jo min mormor vi snakker om.. Da min mormor havde taget sit sidste åndedrag var jeg der ikke, jeg var lige blevet udskrevet fra sygehuset da min mor fik en opringning herom... Slut var det. Hele min familie vidste om det anstrængte forhold vi havde haft, så da hun lå i sin kiste, så lod alle mig være alene med hende... Det var måske også bedst sådan, da min familie kunne høre mig bag lukkede døre..Jeg var fuldstændig sønderknust da jeg havde besluttet mig for at tilgive hende, og så kunne hun ikke høre det i levende live.. Men det var godt at jeg var sammen med hende, for nu ved jeg med mit hjerte at hun ved at jeg har tilgivet hende alt.. Og hvor ked af det jeg var.

I slutningen af Januar måtte jeg begynde at ride igen..
I marts måned var vi til stævne igen og tuhej.. 68,33% i Lc3. skarpt forfulgt af 2 på 67%.. Vi blev nummer 2.

Og så gik det stærkt.. 2009 var mit sidste pony år, og så måtte jeg jo ikke længere ride pony..

Vi fik resultater op til La6-b da 2009 var omme..
62,82% som det bedste.. Så vi flyttede os fra Lc3 til La6, på under et år...

La6 var ikke det rette tidspunkt for os at starte på lang bane eller noget., men vi prøvede med en la5 som er på lang bane,, vi fik kun 55 %, men blev godkendt. Vi skulle have startet Pri dagen efter, men ja startede LA4 sammen med LA5, og så springer sværhedsgraderne for stort til PRI,. men skidt pyt... de 55% i la5 var som forskyldt..vi havde ikke øvet lang bane eller noget så det var et stort sats.. og vi satsede en anelse for højt.

Mine ponyår var slut og planen var at Sandra skulle sælges og jeg skulle ha en stor hest på mindst 170 i stang. da jeg er en høj pige..

Sådan gik det ikke, jeg elsker Sandra for meget til bare at kunne sælge hende.. Så vi trænede som vi plejede og droppede at cotte af i ridehuset som var lang bane, bare for at ride kort bane.. Dette gjorde at vi hver dag red på lang bane som gav os en hvis rutine..

I midt 2009 stoppede jeg med undervisning ved Heidi Hoffmann.. Hendes metoder var ikke helt mig.


Jeg red i starten af 2010 og indtil sommerferien en ung frieser. Hvor det gik rigtig godt da jeg lige havde vænnet mig til meget mere rygsving og længere skridt.

Inden sommerferien 2010, fik jeg en tosset ide om at prøve at starte som stor hest på Sandra.. Det var kun et klubstævne.. men Sandra var blevet så dejlig stabil på den lange bane, at hvorfor ikke prøve...

Og satme jo, en blå roset fik vi med hjem, en grøn havde vi også fået havde jeg ikke kommet til at lave ponyvolter... Men vi kom jo heller ikke for at vinde.

Vi red Lc3 og Lb2 som begge selvfølgelig foregik på lang bane mod store heste.. Så vi havde et stort handicap.. og det vidste jeg godt. Men det værste som kunne ske var jo bare at vi ville finde ud af at ja,, at starte mod heste ikke lige helt ville gå.

Men det gjorde det... i den grad

I August havde vi indbrud på Holtum Ridecenter, hvor jeg desværre var en af de uheldige som fik stjålet min dressursadel.. Tilbage havde jeg min springsadel med muk på.. Jeg fik den gjort ren, ikke om jeg sidder behageligt i den, og heller rider uden.. men det går.. da forsikringen ikke vil dække min sadel.

Den 5 September tog vi til stævne igen,, denne gang med et lille sats... hvor vi startede Lb2 og La1,
Dette også over al forventning

61,15% i La1,, som er pænt godt på en pony aller første gang vi startede La1 for hest... Så jeg var pænt stolt.

Det blev til lutter blå rosetter som kunne have været skiftet ud med røde. da vi manglede 1 point..

Hun var rigtig træt i La1 da hun havde jordet fra den ene ende til den anden og tilbage igen.. da jeg havde set fuldstændig forkert på tiden til Lb2.... så hun havde opbrugt sin energi. hviilket bare gjorde det mere imponerende i La1.

Ponyen med krudt i blev hun kaldt til stævnet.. Skal det ikke også nævnes at vi fik 8 taller til stævnet i La1,, :D

Vores resulater for hest lægger nu imellem 61,15 til 64,64 intet under ej heller over.. men der er forbedringer hver gang... Syntes det er umådeligt flot når det er en ældre pony som går i mod store heste på lang bane, så det er et handicap.. men det er helt fin til os




- Hvis der er mere , så skriv endelig :D


Alle børnene vitser!

1. Alle børnene nåede op ad vandet,
Undtaget kaj
Han mødte en haj .

2. Alle børnene elskede hinanden,
Undtaget keld
Han elskede sig selv.

3. Alle børnene løb ud fra den brændende skole,
Undtaget Mads mongol
Der var en der havde piftet hans rollestol

4. Alle børnene brugte WC papir
Undtaget Morten
Han brugte skjorten

5.Alle børnene tog Easy Line,
undtagen Jannick,
han tog Titanic.

6.Alle børnene var glade for at lege med tændstikker,
undtagen Britt,
hun var sprit.

7.Alle børnene kiggede ned i brønden,
undtagen Fede,
han sad dernede.

8.Alle børnene sad på julemandens knæ,
undtagen Nick,
han sad på hans pik.

9.Alle børnene var fattige,
undtagen Frode,
Han kunne sin fars pinkode.

10.
Alle børnene havde store fødder,
undtagen Steen,
han havde ingen ben!

11.Alle børnene havde pæne tekstikler,
undtagen Rolf,
hans far spillede golf...

12.Alle børnene kom over vejen,
undtagen Knudsen,
han blev kørt over bussen...

13.Alle børnene kom sikkert over pigtrådshegnet,
undtaget Johnny...
Så nu hedder han Conny...!

14.Alle børnene pressede og pressede,
undtagen Jens,
det var hans filipens.

15.Alle børnene havde mange muskler, undtagen Hans, han var en svans!

16.Alle børnene græd til begravelsen,
undtagen Trine,
hun begyndte at grine.

17.Alle børnene havde sexualundervisning,
undtagen Grethe,
det var hendes ben,
de spredte...

18.Alle børnene havde matematik,
undtagen helle,
for hun kunne ikke tælle.



19.Alle børnene kiggede ned i blenderen,
undtagen Bob,
han kiggede op,
der gik kun et sekund,
så kørte han rundt.

20.Alle børnene fodrede hunden,
undtagen Arne,
det var hans arme.



Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce