Amerikansk Miniature moutianmedows breakers cuervo gold Amerikansk Miniature moutianmedows breakers cuervo gold Amerikansk Miniature moutianmedows breakers cuervo gold Amerikansk Miniature moutianmedows breakers cuervo gold Amerikansk Miniature moutianmedows breakers cuervo gold
SLT miniatures
Følg
Følger Følg ikke

SLT miniatures

Kvinde, 34 år, Østjylland
Oprettet: 29. dec 2006
Offline - Senest online: 23. apr 2022 Bruger er på filterliste

https://www.facebook.com/Sltminiatures

Om mig
Jeg er en ung kvinde,som er fra 89.
Jeg har før redet hest, men da jeg lider af seneskedehinde betændelse i begge mine håndled og anker, har jeg måtte indstille min seriøse ridestil og ride skovture og noget useriøst ridning.

Efter det er sket med mine håndled, har jeg valgt at satse på miniature hestene da det ikke belaster mine led så meget.

Jeg købte i Nov 2010 min ene halve welsh/miniature BW's Madelen, som er min øjesten! Hun har været med ude til et par shows og skuer og blev i foråret kåret i EAMH (det EU anerkendte miniature forbund), og derefter sat ifol med AMHA hingsten Alemos sir Lady Killer for et april 2014 føl.
Madelen er i sommeren 2014 solgt til en pige i Sverige som vil bruge hende som ride pony, jeg ønsker den nye ejer al mulig held og lykke <3

Jeg har der udover købt endnu en welsh/miniature Kogsbølle Pepsi Light, som er halv søster til min anden hoppe. Hun blev ligesom sin søster kåret i EAMH i foråret 2013, og derefter sat ifol med AMHA hingsten Glen Oakes Supreme Commander for et juni 2014 føl.
Pepsi's føl fra 2014, var med med til DMHF's føl og plag skue d 31/8-14, hvor han klarede sig rigtig godt, han løb med titlen året udenlandske hingsteføl, mere herom kan læses på hans profil.

Med disse to hopper og deres efterkommere er det min mening at opbygge et miniature stutteri, hvor det bedste fra welsh'en, den danske miniature og den amerikanske miniature er blevet mikset, så den passer til mit avls mål som er:
en højstillet miniature med tilpas ædelhed og et smukt ydre, korrekt benstilling og tandsæt samt all around brugs heste.

Der bliver lejlighedsvis sat heste til salg, og ønsker du en bestemt kombination med en af mine hopper, så kontakt mig, og vi kan finde ud af noget.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce