Dansk Varmblod 007 Lightfoot Dansk Varmblod 007 Lightfoot Dansk Varmblod 007 Lightfoot Dansk Varmblod 007 Lightfoot Dansk Varmblod 007 Lightfoot
Rebecca Backhausen
Følg
Følger Følg ikke

Rebecca Backhausen

Kvinde, 28 år, Østjylland
Oprettet: 6. jan 2007
Offline - Senest online: 25. dec 2023 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Rebecca Backhausen og er 18 år gammel. Jeg redet redet hele mit liv, og ejer nu den sødeste pony og den dejligste hest.

Min kat. 1 pony hedder Lego Star og ham fik jeg i 2009. Vi har sammen startet LA dressur og LA* spring til C-stævner. Der udover har vi redet cncp90 i military til C-stævner. Vi har sammen redet DCS WU 2011 og 2012, distriktsmesterskab i military 2012 og gennemført 3 ud af 3 jagter sammen. Lego bliver nu passet og redet af hans part.

Jeg er nu junior-rytter, og har 2 års erfaring på hesteryg nu:o) Jeg købte i november 2013 min dansk varmblods dressur vallak, fra 2007 som er efter Onassis:o) Ham har jeg selv redet op, og han er derfor bagefter rent uddannelsesmæssigt. Jeg havde ham med til stævne første gang d 13 august 2014, hvor han gik 78,6 og 75,6%

Jeg underviser både i spring og dressur og er altid klar med nogle råd:-)

Jeg har været i praktik hos stald Hoffmann, en af europas førende salgsstalde, og både passet og redet nogle af deres 'top' heste. De fortalte jeg kunne søge ind hos dem som rytter, hvis dette havde interesse, eller evt. få et sommerferiejob som rytter i deres stald. Det var en kæmpe mulighed at komme ud og se hvordan prof. ryttere arbejdede med deres heste! Jeg er taknemmelig for overhovedet at komme ind som praktikant da de normalt ikke tager praktikanter ind, men de ville gøre en undtagelse i mit tilfælde.

Mine faste dressurunderviser er Henrik Thise, ejer af salgstald Thise og rytter på S niveau. Min terrænunderviser er Jørgen Albertsen, gammel militaryrytter, tidligere landstræner for det schweisiske militarylandshold og ejer af skårup overgaard, og Stefan Mogensen, daglig bestyrre for terrænbanen i Langå, og tildels Ulla Bech.

Forældre opbakning, tak mor:
Jeg havde aldrig kunne lave de ting jeg laver hvis det ikke havde været for min mor! Hun ligger både så meget tid og penge i vores omgang med hestene! Hun har selv tilredet ungheste da hun var ung og redet spring og military. Hendes egen pony, som hun fik da hun var 12 og den var 2, red hun op fra ingenting og sprang tilsidst MB på den på Kallehave gård rideklub. Da hun red hest red hun military og LA spring. Hun startede i sin tid Jennum rideklub hvor hun underviste. Rideklubben er der desværre ikke mere. Der udover har hun været banebygger og banepasser til diverse stævner i D12 dengang hun var yngre. Nu rider hun ikke mere grundet en arbejdsskade, men hun giver mig og lille søs fif til hver ridetime. Tak mor fordi du gør vores drømme mulige!

skriv gerne hvis i har spørgsmål eller lignende :-)

-Rebecca Backhausen
https://www.facebook.com/Backhausengruppe
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce