Irish Cob Sir Victor Of Ireland Irish Cob Sir Victor Of Ireland Irish Cob Sir Victor Of Ireland Irish Cob Sir Victor Of Ireland Irish Cob Sir Victor Of Ireland
Dressage&Jumping
Følg
Følger Følg ikke

Dressage&Jumping

Kvinde, 29 år, Vestsjælland
Oprettet: 12. jan 2007
Offline - Senest online: 24. dec 2023 Bruger er på filterliste

Frivillig hjælper, inden for heste:
DM på Broholm(dressur) 2011
EM i Herning 2013
____________________________________
Katrine Petersen
20 år
Allerød
singel
Mor til Thor
Spring og Dressur - rytter

Fødte min dejlige søn d. 10 januar 2014:)


Jeg interesser mig for..
Heste, min interesse for heste startede da jeg var lille, men startede først med at ride da jeg var 10-11 år, og så har det bare forsat og det regner jeg stærkt med at det bliver ved med. Så skulle der ske noget meget slemt tror jeg. Jeg har godt nok været ude for en masse, mens jeg har omgåede hestene, men intet har kunne skramme mig helt væk. – Jeg havde en periode, hvor jeg faldt af 4 gange på 3 uger, og endte 2 gange med hjernerystelse, så jeg måtte holde en pause på en uge. Og det første til jeg var bange for så snart jeg sad på hesten, hvis den snublede stivede jeg helt, jeg galopperede jeg helst ikke og jeg red med vest. Men en dag sagde jeg, fandme nej. Og satte mig op på hesten uden sadel og red alle tre gangarter. Og nu er der intet mere, selvfølgelig kan jeg noget mærke hjerte banker hurtigere, hvis jeg er ved at glide af en høj hest, men det generer mig ikke. – Og efter jeg har taget min uddannelse, har jeg planer om at tag til USA og arbejde på et stutteri eller en horse ranch.

USA, min interesse for USA startede da jeg var 14-15 år, af hvad jeg kan huske. Jeg elsker USA, og drømmer om at flytte der til, det der nok fanger mig mest er nok solen og varmen, - så som i nok kan regne ud så vil jeg ned hvor det er varmt. – men der er en ting som jeg holder meget af ved USA og det er The World Trade Center, jeg kan ikke selv huske dagen(11. September 2001), men jeg har set film, dokumentar film, læst bøger og aviser/blade med det, og jeg græder hvis jeg film med det, synes det er så tragisk og respektløst.

Musik, er noget jeg elsker rigtig meget, der kan ikke gå en dag uden for skal hører bare min. 1 sang. Jeg hører ikke kun musik, jeg spiller også selv lidt. Jeg har spillede klaver for nogen år siden, og bas som jeg stoppede med efter vi havde spillede til dimissions festen i slutnignen af Juni. Nu er jeg begyndt at spille guitar, som jeg håber jeg kan blive god til senere hen.
Skrivningen, jeg ved hvad i tænker når i hører at jeg skriver noveller. Men jeg elsker det, det er en god måde at drømme på, en at komme af med sine tanker på. Hvis du f.eks. ikke har lyst til at dele dem med folk, så skrive dit liv som en novelle, roman eller hvad man nu har lyst til. Så kommer du af med de ting der sidder og går dig på. Jeg er ordblind(eller er jeg? Pas?) og jeg lader mig ikke stoppe, jeg har skrevet i ca. 3-4 år, og jeg vil blive ved. Jeg troede i starten at det var det jeg ville leve af, men som årene fik, fandt jeg ud af at det er min hobby og ikke mit job, hvis i forstår.

Ja og så det normale, venner, veninder og min familie.
______________________________
Citater:

The problems is not that I love you, the problem is that I have to leave you.

----

Wouldn't it be the perfect crime, if I stole your heart, and you stole mine?

----

One day you'll find someone who doesn't care about your past because they want to be your furture.
______________________________
Replikker/scener fra film og tv-serier:

Blaine and Kurts big fight:
Blaine: ”This is cheating, Kurt.”
Kurt: “This is texting. His is just a guy I met at the music store. Nothing happened. You use to text Sebastian all the time, you call him even.”
Blaine: “I didn’t like him, and all the text was family friendly. You like this guy.”
Kurt: “I like the way he makes me feel. When was last time you complement me? Or told me how special was.”
Blaine: “I transferred school to be with you. I changed my whole life. That doesn’t make you feel loved?”
Kurt: “You don’t know what it’s like being your boyfriend, okay? You are the alfagay, even Rachel wanted to make out with you. I use to get solos every week, and do you know many time I have sit on stool and watch you perform?”
Blaine: “Then talk you me, tell me that you are unhappy. But don’t cheat on me.”
Kurt: “I feel I have taking crazy pills, I didn’t cheat on you. I really sorry if this made you obsessed. But it’s okay.”
Blaine: “It’s not right, ‘but it’s okay?”

----

Glee, Cooper to Blaine: "It also wouldn’t kill you to stop letting Kurt pick out your clothes.”

----

Twilight, Edward Cullen to Bella Swan: "Bella, you are my life now!"

----

The Vampire Diaries, Damon Salvatore to his brother Stefan Salvatore: "I would fight me!"

----

The Vampire Diaries, Damon Salvatore to Stefan Salvatore: "Liar, liar. Pants on fire, brother."
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce