Palomino Silverline W'aiza Palomino Silverline W'aiza Palomino Silverline W'aiza Palomino Silverline W'aiza Palomino Silverline W'aiza
Nanna Werner
Følg
Følger Følg ikke

Nanna Werner

Kvinde, 33 år, Nordjylland
Oprettet: 30. jan 2007
Offline - Senest online: 13. jul Bruger er på filterliste

Jeg hedder Nanna, er 31 år, og bor i Himmerland på en gård med min kæreste, Lars og vores dejlige unger Marie og Mads. Vi har landbrug med kviehotel. Der udover avler vi krondyr som er Lars' store drøm - mens hestene er min.
Jeg er færdig som pædagog i 2015, og arbejder på et psykriatisk bosted - og jeg elsker mit job!
Jeg blev medlem af den danske palomino forening PSA i 2014, men har haft interessen for de smukke guldheste siden 2006, hvor jeg lavede mit første palominoføl efter Stargolds Cream på min daværende ponyhoppe. Jeg blev via hingsteholder draget ind i denne verden og har siden bare haft drømmen om at avle i det spor. Året efter kom mit første guldføl så, som blev en lille hingst. Han blev senere solgt og fungerer i dag som en skøn ridehest.
Jeg prøvede igen i 2009 at lave en palomino, da jeg lejede en hoppemave på hoppen L'amon De La Rouge e. Stargolds Cavalero, men trods flere forsøg gik hoppen desværre tom.
Først i 2013 fik jeg mig taget sammen til selv at købe en hoppe, nemlig Monza's Touché e. Stargolds Cavalero samt hende føl ved siden fra 2013 e. Crown's Choice. Det er så meningen Monza skal danne grundlaget for avl af palominoheste fremadrettet, og så må vi se hvad fremtiden bringer.
Udover Monza og har jeg unghesten Ruder Knægt som er igang med hans uddannelse i dressur. Han er et fantastisk væsen, der gang på gang forbløffer mig med hans rolige og venlige væsen. Han er en rigtig kammerat, og jeg er ovenud lykkelig for at han er min, og skal være det i rigtig mange år endnu.
Udover dressuren elsker jeg bare en tur i skoven - noget som Monza heldigvis er helt fantastisk til, og vi nyder det begge to i stor stil :-)


//NANNA
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x