Frieser Marco Frieser Marco Frieser Marco Frieser Marco Frieser Marco
Cherie&Marco * ARR *
Følg
Følger Følg ikke

Cherie&Marco * ARR *

Kvinde, 39 år, Sønderjylland
Oprettet: 27. feb 2007
Offline - Senest online: 25. sep 2018 Bruger er på filterliste

Indtil 2010 har vi redet ganske alm. klassisk dressur - men måtte sande at Marco ikke trives i denne form for ridning - han var meget spændt, havde svært ved at finde balance, kunne ikke holde tempo - fra det ene øjeblik til det andet kunne han fare utaktet frem hvorefter det kunne være en kamp, at få han tilbage i takt og balance igen, han lage sig altid bag lod lige meget hvad vi gjorde lagde han sig der da det var det nemmeste for ham.Efter min træner fik konstaterret kissing spines på sin ridehest drog hun til Tyskland hvor Klaus Schneich - Træner i Anatomisk Rigtig Ridning i forkortet stand ARR - her for hun genoptrænet sin elskede ridehest.Herefter begynder jeg således at få undervisning og træne efter disse principper - hvilken har gjort underværker for mig og min hest - vi er desværre flere gange blevet sat tilbage pga forkerte sadler desværre - først havde jeg en Wintec Isabell Wert, derefter købte jeg en Kieffer Rusty som efter 6 måneder ikke længere passede hesten - på den igen, så blev jeg anbefalet en Black Country som muligvis passede i starten men igen efter 6 måneder var den gal igen.

Jeg blev meget frustrret og ked af, at jeg aldrig kunne finde sadler der passe - jeg besluttede mig derfor endelig for, at investere en ARR sadel fra Christoph Hubertus (Også fra Tyskland) dette er den bedste investering jeg nogensinde har foretaget - fra at have en lidt låst hest fik jeg pludselig en mere fri hest der viste mere af sig selv - helt igennem FANTASTISK et køb jeg ALDRIG vil fortryde.Vi har nu efterhånden startet flere stævner både indenfor dressur, spring og jagtridning - jeg forventer at skulle starte et distanceridt med min veninde i nærmeste fremtid - nedenfor ses nogle af vores resultaterSå kom dagen hvor vi startede vore FØRSTE stævne :)
Det gik ove al forventning er så stolt af min hest.

Skovbækgård hestepension d. 24-4-2010

LC1 - delt 3 plads - først uplaceret med 150 point.
LC2 - Delt 1 plads med 115 point.

D. 12 juni 2010 gik turen til stævne på Kildegaard Hestepension - Marco var selvfølgelig igen et pragteksemplar at have med :)

LC1 65%
LC2 61,75%

D. 13 Juni stod det så på spring - FØRSTE springstævne -
50cm kom vi ud med en flot 2 plads
65cm red vi da superflot og fejlfrit - men MOR glemte rækkefølgen i omspringningen - hun tog nummer 4 i stedet for 3:)

Er super super stolt af min lille dreng

D. 12 september 2010 afholdte vi på Overmoselund Heste og Ponytræf - da jeg var blevet sparket og derefter blevet syet - hoppede seje Rakel på 14 år til - hun sprang FLOT på Marco i følgende klasser :)

50cm 0 fejl - de fik en flot 2 plads
70cm 12 fejl - det var kun 4 gang hun red på hesten så SUPER GODT GÅET :)

D. 7-5-2011 stod den på Heste og Ponytræf på Skovbæk Hestepension - vi statede følgende klasser:

LC2 - vi red til 54,17% grundet en meget frisk hest :)
LC3 - vi red til 60% fik desværre forkert anspring herefter krydsgalop før vi fandt den rigtige galop :)

LE spring 80cm - 0fejl i tiden 53 sek - det vigtigste for mig er vi får en god runde uden fejl så ski.. hul i tiden :)

D 5 november 2011 i sdr. hygum rideklub
LC 1 - vi red til 62,50% - dommerens notat:
Rigtig dejlig hest, og meget fint program - HUSK volter er 20m og du må gerne have lidt mere tempo på :)
Vi fik en andenplads i denne klasse

LC2 - vi red til 62,17 - dommerens notat:
Rigtig sød og stabil hest, lidt træt i dette program
Her fik vi også en andenplads.

6 November 2011
LX Metode B0 - her endte vi som nummer 3 0 fejl - trods en masse slinger og en tapt rytter i opvarmningen :)

LD Metode B0 - her endte vi som nummer 2 med en lidt mere kontrolerret hest :)

Alt i alt en helt fantastisk weekend - 4 rosetter rigere tja jeg kan slet slet ikke klage :)Jeg har planer om i April 2012 at starte LB2 - hvilket jeg glæder mig til.Jeg er ikke den store stævnerytter og derfor har jeg kun startet for, at komme ud og opleve noget og have det sjovt:)Herunder vil i kunne læse lidt om ARR:Anatomisk Rigtig Ridning arbejder med at styrke hestens balance og derved øge dens naturlige bevægelighed, smidighed og lethed ved øvelser. Dette starter som jordarbejde med efterfølgende ridetræning. På denne måde opbygges hestens muskulatur, smidighed og derved også dens holdbarhed. Anatomisk Rigtig Ridning er en grundopbygning af hesten, og har derfor ingen efterfølgende begrænsninger af brug af hesten, det er derfor åbent for alle heste typer og rideretninger. Se mere på http://www.arr.de (nu også på dansk) - herinde kan du også læse om andre rytteres succes historier med dem og deres kære heste.Er du interesseret i at høre mere om ARR så send mig gerne en besked - der er løbende kurser med Klaus i DK og der vil også efter interesse blive afholdt mindre teorikurser rundt om i landet.Håber vi kan få åbnet et større netværk i DK vedr. ARR.Mvh Cherie og Marco
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce