Anden særlig race Luna Eclipse Anden særlig race Luna Eclipse Anden særlig race Luna Eclipse Anden særlig race Luna Eclipse Anden særlig race Luna Eclipse
Linette&Luna .
Følg
Følger Følg ikke

Linette&Luna .

Kvinde, 28 år, Østjylland
Oprettet: 2. mar 2007
Offline - Senest online: 6. sep 2019 Bruger er på filterliste

Først og fremmest: Luna kom til Mejlby den 29. August (Michael Jacksons fødselsdag) 2009 og jeg købte hende den 25. Juni (den dag MJ døde) 2010.
Derfor er min hest er velsignet af Michael Jackson! Jep jep.

Godt så. Nu da det er slået fast såååå...ja. Beskrivelse af mig. Okay.
Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive! Respekt hvis du stadig læser. Okay okay det her er mig; I vil oftest finde Oasis eller Coldplay sange på mine video'er (ikke at der er så mange videoer). Hvorfor? Fordi jeg elsker dem, derfor.
Har billetter til Coldplay i parken den 29. August!!! (IGEN MJs fødselsdag! Hvad prøver du at sige Michael?!)

*Vigtig information*: Bandet Arctic Monkeys har lavet en sang der hedder "Don't sit down, 'cause I moved your chair". Mest geniale titel nogensinde. Fortsæt.

Vær ikke bange hvis i (hvem er 'i'? DU!) ikke forstår min humor, det gør jeg heller ikke. Sørgeligt nok ja.

Så idoler: Liam og Noel Gallagher (brødre uhhhh), Chris Martin, Michael Jackson og Meredith Michaels Beerbaum og Edwina Alexander fordi de begge to har nogle fantastiske heste. Shutterfly, Checkmate, Bella Donna og vigtigst af alle Itot du Chateau. Jeg elsker den hest fordi den er kun 155 cm. høj og rød ligesom min elskede pownie men den springer nemt spring der er højere end den selv og vinder over de 'store' heste. Så Luna har ingen undskyldninger;-)

Okay nok af det. Hvis du har læst det her til ende er du helt klart et smukt, intelligent og ganske fantastisk menneske!

"Sigt efter månen, hvis du ikke rammer lander du imellem stjernene."-Michael Joseph Jackson

"Det er ingen kunst at få en prægtig hest til at se middelmådig ud, men at få en middelmådig hest til at se prægtig ud." -Bent Branderup.

Ord at leve efter;-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce