Arabisk fuldblod (OX) Fangio Arabisk fuldblod (OX) Fangio Arabisk fuldblod (OX) Fangio Arabisk fuldblod (OX) Fangio Arabisk fuldblod (OX) Fangio
FangiO X
Følg
Følger Følg ikke

FangiO X

Kvinde, 52 år, Nordsjælland
Oprettet: 7. mar 2007
Offline - Senest online: 15. aug 2013 Bruger er på filterliste

Bjørnsholm Arabians ligger i det smukke Lille Lyngby. Her bor undertegnede, Christine, 46 år (siger dåbsattesten!) gift med Per. Vi har to store piger. Vi har alle hesteinteressen og hver vores hest(e). Vi holder heste på hestens præmisser, udfra dens naturlige behov og adfærd, anvender ingen tvang og rider uden bid, pisk og andre kunstige hjælpemidler. Vore ox-arabere hjælper med i mit firma Rideterapien.dk der startede i 2006 og er et hesteassisteret special pædagogisk behandlingstilbud for personer med lavt selvværd, psykiske lidelser og spiseforstyrrelser.

Ved et tilfælde blev vores første fuldblodsaraber skimlen Fangio. Han havde mgt store adfærds og tilknytningsproblemer, var mgt sky og vild. Per købte kort tid efter Ferrari som havde gået alene med sin mor i 5 år uden menneskekontakt, bestemt også en vanskelig hest. vi har arbejdet fra jorden med naturlig horsemanship, akademisk dressur og ikke mindst tricks og tillidsstyrkende øvelser. i dec. 2006 begyndte vi så småt at kunne sidde på ryggen af dyrene;D.

Flokken er blevet lidt større : welshhoppen Paulowa som fik et hingsteføl d.21.5.07 (Cathrine har profil på hende herinde) samt 4 andre ox-arabere; Medina, Aisha (begge har født hingste føl efter den sorte ox hingst Falkhan Expresso i 2008) og Eroz (Cecilie har egen profil på ham herinde) og skønne La Toya. Til sidst men ikke mindst har vi nu den røde OX hoppe La Derniere (L`amme) boende. Hun har det smukke sind at hun har påtaget sig opgaven at opdrage og amme Medinas føl. Medina ville ikke vide af Rami efter en hård foling og han fik flaske i 9 døgn indtil Lamme reddede os og specielt Ramî.

Ferrari der kunne rides uden saddel og trense (aldrig haft bid i munden) døde desværre i dec.07. En så speciel hest finder vi ikke igen. Han vil altid være savnet.

pt. i 2012 er araberflokken oppe på 15;-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}