New Forest Gay Count Tarok - DP <3 New Forest Gay Count Tarok - DP <3 New Forest Gay Count Tarok - DP <3 New Forest Gay Count Tarok - DP <3 New Forest Gay Count Tarok - DP <3
»Gay Count Tarok & Chapman<3  .
Følg
Følger Følg ikke

»Gay Count Tarok & Chapman<3 .

Kvinde, 31 år, Sønderjylland
Oprettet: 24. mar 2007
Offline - Senest online: 25. mar 2020 Bruger er på filterliste

DP = Drømmepony (L)
DH = Drømmehest (L)
mit hjerte er ejet af Gay Count Tarok og Chapman.. i to har sat nogle spor i mit hjerte. i bliver aldrig glemt! i betyder ALT for mig!

Gay Count Tarok - mit alt! drømmeponyén over alle drømmeponyer. jeg elsker dig mere end nogen anden, og vil jeg altid gøre - min prins (L)<3

FOR MIG GÆLDER DET IKKE OM AT HAVE DEN FLOTTESTE OG DYRESTE HEST!
HELLER IKKE OM AT VINDE ALLE STÆVNERNE OG TRÆKKE DEN ENE SLØJFE HJEM EFTER DEN ANDEN!
FOR MIG ER DET KEMIEN OG FORHOLDET TIL MIN HEST,
SOM BETYDER NOGET! <3
^ Gay Count Tarok + Nicole - foraltid min prins <3

VINDER AF TAR AMTSMESTERSKAB 09 :D
- jeg elsker dig pony! <3


jeg hedder Nicole og er 18 år. jeg har redet siden jeg var 10, og jeg elsker det(: . jeg får ene undervisning ved Lise Kristensen 1-2 gange i ugen i dressur. hvilket jeg er super glad for! på kort tid har hun hjulpet mig meget! lige pt springer jeg ikke, da min hest ikke er klar til det endnu.

jeg har haft verdens dejligst pony, Gay Count Tarok, til hverdag kaldt Rockey. jeg elsker ham mere end noget andet, vil ofre mit liv for den pony! han er mit et og alt, og jeg er hans et og alt. jeg fik ham til min konfirmation d. 6 maj 2007, den bedste dag i mit liv. da jeg fik ham havde han stået stille i ca. 2 år, så har selv redet ham op igen, og lige pt. rider vi lb-la i dressur(: .
jeg har selv lært ham og springe, og det går rigtig godt. vi har lige været til vores første springstævne, og det tog han meget fint, selvom at han synes det var sjovt og stejle med mig til opvarmning. men ellers var han bare så super. på banen var han meget opmærksom, men stoppede ikke en eneste gang, og rev heller ikke ned. i babyjump fik vi en 1plads. og i ld var vi fejlfrie, men ikke hurtige nok, så er rigtig stolt af drengen! <3

jeg har 2 søskende. en bror på 21 og en søster på 20.
min søster på 20 rider også. og har selv en hest, Bayla. så har hun hendes 3 års, Ronaldo Pikar som skal blive hende kommende dressurhest, når han bliver gammel nok .
jeg elsker min søster over alt i veden! hun er det bedste. og støtter mig altid i alt. det er blandt andet også hendes skyld at jeg overhovedet begyndte og ride, og hendes skyld at jeg ikke stoppede da jeg var kørt lidt træt i det. men hun støttede mig og jeg fortsatte, heldigvis(: jeg elsker dig søs!<3
NYT: det bånd jeg har til michelle kan ikke beskrives! alt det vi har været igennem sammen, men altid vent tilbage til hinanden. vi har altid været som søskende, siden dag 1. de 9 år jeg har kendt dig har været fantastiske. du har hjulpet mig igennem så meget, og støttet mig ligemeget hvad. du fatter ikke hvor taknemlig jeg er for det!
du er ikke min bedste veninde, du er min søster. -for bedste veninder kommer og går, men en søster har man for altid. og jeg ved at vi to altid vil holde sammen. lige meget hvad!
-jeg elsker dig søs! <3


og så har jeg været så uheldig at miste min elskede hest Chapman.. han blev syg og blev indlagt på Ansager dyrehospital. efter 19 dage deroppe blev han rask og hentet hjem. men efter 4 dage hjemme fik han tilbage fald og måtte aflives da der ikke længere var noget de kunne gøre for ham :'(
han var min drømmehest. på det 1år og 20 dage jeg havde ham udviklede vi os helt vildt.. jeg savner ham mere end noget andet. mit savn til ham kan ikke beskrives.. jeg elsker dig basse, du vil altid have en af de største pladser i mit hjerte! jeg får aldrig nogensinde en hest som dig igen... ALDRIG!..
i miss you my babyboy :'( :'(

Tabet af Chapman har fået mig til at gå helt ned.. jeg fik ny hest i november 2010, men han er nu sat til salg da jeg ikke kan holde ud at tage i stalden og se at det er en anden hest der står i Chapmans boks.. jeg stopper med at ride da jeg ikke vil ride hvis det ikke er på Chapman..Min fotograf er Kim, og han er super god til og tage billeder! kig gerne forbi hans hjemmeside.
i kan bestille ham, det koster dog, men alle pengene er det værd. han er kanon! (:
http://www.raschatfoto.dk

& så har jeg endnu en fotograf - Julie Herskind (JH-foto) jeg er super glad for dem begge to, de tager nogle super billeder! :-)
hvis i vil vide mere så skriv (:
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce