Arabisk fuldblod (OX) Majona By Marahepa Arabisk fuldblod (OX) Majona By Marahepa Arabisk fuldblod (OX) Majona By Marahepa Arabisk fuldblod (OX) Majona By Marahepa Arabisk fuldblod (OX) Majona By Marahepa
Mia Stampe *Cosh Arabians*
Følg
Følger Følg ikke

Mia Stampe *Cosh Arabians*

Kvinde, 38 år, Østjylland
Oprettet: 5. apr 2007
Offline - Senest online: 18. jan 2020 Bruger er på filterliste

Jeg er 28 år gammel og bor på en gård i Finderup ved Viborg med min mand John og vores datter Naja. Vi har 6 heste, hvoraf de 5 er fuldblodsarabere. Den sidste er araber/trakehner.
Shah Siimzek er min første araber (købt i 2001) og her på gården har vi bl.a. hans søn, hans lillebror og hans niece. Så har vi en hund og to katte. Udover vores egne heste har vi min svigerindes gamle pony på 26 år til at gå. Jeg har haft med heste at gøre siden jeg var 10 år gammel.

Jeg er uddannet lærer, og er ansat på Finderuphøj Skole i Viborg.

Jeg accepterer ikke udfordringer og bed mig ikke stemme i dine. Bed mig heller ikke om at give din hest en bedømmelse. For mig betyder hestens sind så meget mere end dens udseende og et par gode billeder.
(Jeg giver dog frivilligt bedømmelser. Jeg giver aldrig karakteren lav eller middel, for alle heste er jo dejlige dyr, så hvorfor så nedgøre dem...-og deres ejere :o)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x