Anden særlig race Sejelstrups Vanessa, MEN LILLE HEST PÅ 156 57 i st Anden særlig race Sejelstrups Vanessa, MEN LILLE HEST PÅ 156 57 i st Anden særlig race Sejelstrups Vanessa, MEN LILLE HEST PÅ 156 57 i st Anden særlig race Sejelstrups Vanessa, MEN LILLE HEST PÅ 156 57 i st Anden særlig race Sejelstrups Vanessa, MEN LILLE HEST PÅ 156 57 i st
Heidi:'( RIDEKLUBBEN HINITUS  3> B
Følg
Følger Følg ikke

Heidi:'( RIDEKLUBBEN HINITUS 3> B

Kvinde, 34 år, Østjylland
Oprettet: 13. apr 2007
Offline - Senest online: 28. maj Bruger er på filterliste

Hejsa alle sammen.

Jeg hedder Heidi og er 22år. Jeg er en maget heldi eger af 3dejlige ponyer dere hedder Finessa Odessa, Vanessa. Jeg rider dressur og skal snart til at Min rideklære i dressur hedder Trine og er maget sød at have til dressur. Jeg er under uddanelse for at få så maget som over hoved muligt til at få det til at passe med min uddanelse inde for hestene. Jeg ride stævner nu . Jeg skal snart til at ride nogle gange i ugen ved Trine og Hanne og det glæder jeg mag maget til enlig. Oppe på landbrugsskolen har jeg fået 2 heste jeg skal ride på pt og de hedder Molly og Nette og er maget søde. jeg har også været oppe på en der fordi hun laver maget store bukke spring med alle sammen når det er hun skal til at lave nået enlig. Og det er desvære ikke sjovt. jeg hjælper med handicap ridning som trækker og strigling og opsadler til undervisning. Bygning af spring baner og det der elders skal til enlig.Springundervisningen får jeg af en der hedder Hanne som er super god til at undervise os. Da jeg for første gang skulle op på Severin og når det er man er den eneste der rider på en stor hest så kan det godt være en lille smule pinlig at ride på en hest der er manget støre end 173 i stg og man kun er 177CM høj så føler man sig maget lille hvad det angår.

Mange gange hilsner fra Heidi, Vanessa, Odessa og Finessa

Hej , lidt omkring os :

‡ Heidi Broe (:
‡ 20 år gammel ss;
‡ Skoler ' Havrerdal Praktiske landbrugsskole
‡ Redet i 10 år ;D
‡ Ridecenter midtjysk ridecenter <3
‡ 177cm. høj s':
‡ Skostørrelse : 40-41 d;
‡ arbejde : træner heste Mandag tirsdag og torsdag og hjælper med handicapridning i hinitus.
‡ søskende : 2 brødre, Jan & Bjarne <3
‡ Heste gennem tiden : Hannibal, Vanessa,Odessa, Løka, Vonn <33333‡ Ridelære Tirsdag sandra Dressur 3>

‡ Ridelære Onsdag Hanne Dressur 3>

‡ Ridelære Torsdag Hanne i Springning 3>

‡ Ridehjelmmærke : (ny ridehjælm vd ikke hekdt presis hvad fir en) ;b


* Sejelstrups Vanessa
* 8år Gammel. En dejlig rolig ung hoppe.
* Stævner Ingen for det går jeg ikke op i.
* Sprunget men hun er den føte spring pony.
* Hun springer sakens 135 hvis det skal være.
* Aftegn hvid på venstrer bagben

* Sejelstrups Odessa
* Født den 13 maj 2007.
* Stævner ingen desvære.
* Sprnuget ingen i nu fordi det er et føl i nu.
* Nu hved jeg ikke heldt i nu om hun kan springe i nu.
* Aftegn der er hvid på alle 4 ben. Stjerne blis.

* Sejelstrups Finessa
* Født den 16 maj 2008
* Stævner ingen desvære
* Sprunget ingen i nu fordi det er et føl i nu
* Nu hved jeg ikke heldt i nu on hun kan springe i nu
* Aftegn lidt hvid på venster baben


Karekter:
Lidt om karakter :
For det første vil jeg li sige at jeg er ligeglad med hva ii giver mine heste . For mig har jeg de bedste heste ii verden . Men det kan pisse mig af feks. hvis jeg har givet din hest lav og du så ogs gir mine lav pga. det . Men det kan jeg jo ikk gøre noget ved , det er bare personen der ikk kan tåle min mening om hendes/hans hest !

BEDØMMELSER:
Lav: virkelig dårlige billeder, hesten bliver ikk vist ordenligt, fx. kun hoved billeder !

Middel: Hesten er flot, men jeg tænker ikk wow eller for ens billeder. Gives også hvis der ikke er mere end 3 brugbare billeder. Et Ubrugbart billede: Et sløret, man ser kun hestens hoved på samtlige billeder m.m.

Høj: Hesten er rigtig flot. Gode billeder (bruger mest denne stemme da alle heste har deres skønhed, MEN der skal minimum være et billede af HELE kroppen uden udstyr, eller også skal den være vildt charmerende/smuk)

Ekstra-høj: Bare det var min.

Jeg prøver at give den mest fair karakter for din hest feks. hvis min allerbedste venindes hest var her inde kan jeg sagtens give den lav hvis ii forstår :) Hvis du er utilfreds med min karakter , ja det er jo så ikke mit problem , men du kan jo måske tage nogle lidt mere intresante billeder hvis det er det der er galt . Jeg begrunder ikk min karakter da nogle åbenbart sys mine begrundelser er latterlige !! Lidt om karakter :
For det første vil jeg li sige at jeg er ligeglad med hva ii giver mine heste . For mig har jeg de bedste heste ii verden . Men det kan pisse mig af feks. hvis jeg har givet din hest lav og du så ogs gir mine lav pga. det . Men det kan jeg jo ikk gøre noget ved , det er bare personen der ikk kan tåle min mening om hendes/hans hest !

Mange gange hilsner fra Hedi


P-S


jeg venter lige med at udforterr for jeg skal lige konsentrær mig om min uddanelse og den tager desvære 3år inden det er jeg er færdig med den enlig. Men nu får jeg jo og se hvordan det bliver. Vi har fået at hvide af vores lære trine at vi skal udnervise hinde i dressur til vores eksame når det er at vi inden årdet er omme. så det bliver maget sjovt når det er vi skal det en gang på et eller andet tidspungt. men det tror jeg først bliver en ganmg inden sommer ferien eller om 2år når det er vi skal i praktik måske men det får vi jo tiden at se til enlig men lige nu står det på dressur ved trine om tirsdagen selom det ikke er min stærke side hvad det angår. Min stærke side tror jeg mok er sprigning for der er maget spæning i når det er man springer på en maget stor hest der er de 170-178 så der er maget langt op når man desvære kun er 175. HI HI

Skal starte springstævne igen i RKH igen og jeg glæder mig maget til det. Kan ikke vente på det. Elsker bare Severin for vildt enlig

SEVERIN 3>1
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce