Anden særlig race Frederik Anden særlig race Frederik Anden særlig race Frederik Anden særlig race Frederik Anden særlig race Frederik
Louise  D
Følg
Følger Følg ikke

Louise D

Kvinde, 30 år, Fyn
Oprettet: 25. apr 2007
Offline - Senest online: 16. dec 2020 Bruger er på filterliste

Hej jeg hedder Louise, jeg helt vild med heste og har selv fået en hest i konfirmations gave d. 20. april 2008, han hedder Frederik, og er en blanding af Islænder.
Der har været en hest i næsten hele mit liv, min mor har haft hest hele sit liv endtil for nogle år siden da en hest vi havde lejet blev solgt, også har hun ikke redet siden.
Først havde jeg to små shetlændere, Speedy(hingst) og Askepot(hoppe), de begge to blev solgt da jeg fik en lillebror(fanden tage ham), da de blev solgt begyndte jeg at gå til ridning, på Killerup rideklub, også begyndte jeg at ride på en lille shetlænder der ikke rigtigt var redet til, så det skulle jeg hjælpe til med at gøre, han hed vidst Polle eller sådan noget og samtidig med at jeg red på Polle som forresten var en hingst, begyndte jeg også at ride på en klaphingst der hed Twinky, men de to blev solgt da hende jeg red hos også havde en Traver der hedder John som også skulle sælges og dem der skulle købe John ville også gerne have Polle med, og jeg ved ikke hvem der købte Twinky, men da de blev solgt begyndte jeg at få lidt undervisning af hende jeg red hos, på hendes Frieser Falco, men det blev for dyrt og han skulle også sælges på et tidspunkt.
Noget tid efter, sad min mor og hendes veninde og snakkede om at vi skulle skrive nogle ansøgninger og køre ud at hænge op på nogle forskellige rideklubber, og så på Højmegaardridecenter fandt vi så en lille charmerene pony der hed Frederik, og ham begyndte jeg at ride på, men så efter nogle år fik Frederiks gamle ejer entil hest og han havde allerede to, også begyndte min mor og ejeren at aftale ting bag min ryg, men jeg havde regnet ud at jeg ville få ham i konfirmations gave firdi at alle begyndte at spørge mig om jeg skulle købe Frederik, og jeg fik ham og begyndte at TUDE af glæde, og den dag idag har jeg ham stadig og jeg elsker ham og han elsker mig.
Har nu en lille pony hoppe, en frieser, og en dansk varmblods vallak.
smid lige en kommentar og en bedømmelse inden i smutter.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce