Hollandsk Varmblod Merisco *Solgt* Hollandsk Varmblod Merisco *Solgt* Hollandsk Varmblod Merisco *Solgt* Hollandsk Varmblod Merisco *Solgt* Hollandsk Varmblod Merisco *Solgt*
*Rinaco & Caia *
Følg
Følger Følg ikke

*Rinaco & Caia *

Kvinde, 28 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 24. jul 2004
Offline - Senest online: 18. jul 2017 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 22 år fra Herning i Midtjylland.. Jeg er den heldige ejer af unghesten Svanholms Caia, hun er super skøn! En rigtigt lille springbaby, men hun skal nok blive cool i dressuren oss.

Lidt af min historie, før jeg købte hende:

Jeg har redet siden marts 2003, hvor jeg i starten bare kom på Herning rideskole den ene dag om ugen, hvor jeg red.. Efter noget tid, fik jeg halvpart på Gunner, en stor kraftig oldenborgervallak, som lærte mig at springe, det var nogle gange ret vildt, men jeg blev da på.
Efter ham fik jeg halvpart på Sunbreeze, en smuk lille palomino 2'er pony, som jordede og bukkede med de fleste af sine ryttere, hende red jeg i ca 9-10 måneder, hvor vi sluttede af med at ride Lc1, 2 og 3 til et udestævne, alle klasser til mellem 65-69,5% vi fik hhv. 2., 1. og 3. plads i dem.
Derefter var mine ponyår slut og jeg fik part på Cassiopeia, en lille frederiksborghoppe på 160 cirka, plus minus.
Da jeg fik halvpart på hende var jeg dressurrytter, og havde været det i over et år, men pludseligt en dag, fik jeg den sjove idé, at jeg ville til at springe igen.. Det fik jeg så lov til, og begyndte.. I starten havde jeg en utroligt dårligt balance, som man jo har efter en længere pause, men kom forholdsvist hurtigt efter det igen..
Så, til et stævne på Cassi, var hun halt, da vi varmede op om lørdagen, og jeg vidste ikk hva jeg sku gøre :(
Men så fik jeg heldigvis lov til at starte på Jarjar Bings, som han var omdøbt til dengang han var elevhest (ikk omdøbt på papirerne), og jeg forelskede mig totalt i ham, han var så skøn som nogen anden hest, jeg kun kunne drømme om!
Så jeg skiftede halvpart, over til ham, men efter ca halvandet år, var det ikk nok for mig længere, jeg var nødt til at købe ham. Han MÅTTE bare være min!
Og det blev han i april 2008!
I vores tid sammen har vi redet utallige stævne, vi startede med Lc i dressur, og sluttede med La2.
I spring gik vi fra Le til Lc, hvorefter jeg havde et voldsomt fald, fordi underviseren, satte en afstand som ikke passede, og det gik så uheldigt at Coen halvvejs satte af, men fortrød med forbenene i luften, og bankede så ned midt i oxeren, og da jeg var gået med ham, flyver jeg selvfølgeligt af, og banker baghovedet lige ned i bommen, SOM SÅ KNÆKKER :O
Så var det slut med at springe, da jeg havde fået en hjernerystelse og en ordentlig forskrækkelse.
Så derefter fandt jeg en halvpart til Coen, Melis Mortensen, som sprang en masse Lc'er og Lb'er på ham inden jeg flyttede til Vejle for nogle måneder.
Mens jeg var i Vejle, besluttede jeg mig for at jeg ville noget nyt, da vi ikke rigtigt kom videre end La2 i dressuren, og det var spild af Coens store springtalent, at jeg ikke ville springe på ham, så jeg satte ham til salg. Det var dog først i november da jeg var flyttet til Ilskov, at der kom en seriøs køber.
Det resulterede så i at vi fik lavet en byttehandel, så jeg fik Svanholms Caia, som på daværende tidspunkt kun var 3 år gammel, og kun lige var redet i halvanden måned, og kunne starte og stoppe.
Hende har jeg endnu, og uddanner på livet løs :)
End of story :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}