New Forest elmholts dream dancer  New Forest elmholts dream dancer  New Forest elmholts dream dancer  New Forest elmholts dream dancer  New Forest elmholts dream dancer
Ida-Luna&Calle&Cappi .
Følg
Følger Følg ikke

Ida-Luna&Calle&Cappi .

Kvinde, 30 år, Vestsjælland
Oprettet: 12. maj 2007
Offline - Senest online: 13. aug 2020 Bruger er på filterliste

Hej, jeg hedder Ida-Luna

Jeg står på Lykkesholm i Hvalsø og mine trænere er Michael Søgaard og Nanna Merrald

Jeg har haft to dejlige ponyer gennem tiden:

Elmholts Dream Dancer, der lærte mig alt. Fik ham da jeg stoppede på rideskole og da jeg solgte ham red vi de sidste LA-klasser. Han er nu solgt til Malene, der er den perfekte til ham:)

Aladin købte jeg som 4-års. Han er en tysk sportpony og selvfølgelig palomino. Gudeskøn! Jeg red ham op til P-klasserne, men jeg nåede ikke at starte landsstævner på ham, da jeg nåede at blive for gammel:( så jeg fik en veninde til at starte på ham og de fik også nogle placeringer og sejre med ham:)
Aladin er nu solgt til Norge, hvor han har fået verdens sødeste ejere og han rider på det højste niveau derovre:)

I sommeren 2010 fik jeg min juniorhest Catalina. Jeg købte hende igennem min træner som havde hende i ridning. Hun er en stor rød hoppe og en fantastisk hest. Dog er hun rigtig svær og ride, så jeg har brugt meget tid på at finde ind til hende. Det går rigtig godt med hende nu, og regner snart med at starte noget MB på hende:)

I Maj 2011 fik jeg en til hest: Capri. Hun er en brun hoppe, der slet ikke var i form da jeg fik hende, og var bare lidt for tyk:D Det er meningen jeg skal prøve at få hende uddanet lidt mere også komme ud og starte på hende, hvilkt jeg glæder mig rigtig meget til:)

Hvis i vil vide mere, så spørg endelig:-)


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce