Hollandsk Varmblod Nintendo Hollandsk Varmblod Nintendo Hollandsk Varmblod Nintendo Hollandsk Varmblod Nintendo Hollandsk Varmblod Nintendo
- Sidsel Ulstrup .
Følg
Følger Følg ikke

- Sidsel Ulstrup .

Kvinde, 28 år, Østjylland
Oprettet: 17. maj 2007
Offline - Senest online: 12. jun 2021 Bruger er på filterliste

Mit navn er Sidsel Ingsø Kjelstrup Ulstrup, bedre kendt som Sidsel Ulstrup.
Jeg er 18 år, og har fødselsdag 6 maj. hvilket vil sige at jeg er færdig som ponyrytter. Jeg var så heldig, at jeg fik Jan i August 2010, jeg red ham op, og til slut fik jeg red 3 nulrunder i MB* selv. Han blev solgt i September 2011, faktisk dagen efter han blev sat på. I slutningen af november tog vi hele turen over til Sjælland for at kigge på hest, nemlig Nintendo. Nintendo var en fantastisk hest at prøve, fuldstændig anderledes end pony, så det med at man bare skulle sidde bom stille, det var mærkeligt. Men vi valgte at købe Nintendo, da min ridelærer sagde at han ville være fantastisk som lære/junior hest til mig. Jeg har indtil videre haft store succeser med ham. Vundet LB* og 2 3pladser i LB**, 5 plads til DCS Warm Up i LB** hvilket var så fedt at prøve! Og sidst men ikke mindst, min første LA* med en enkelt bom. Jeg håber på flere fantastiske år med Nintendo, da han virkelig er en enér, der findes ingen som ham!
I Foråret 2011, begyndte jeg for alvor med vores unghest, Bling. Bling har en fantastisk dressur stamtavle, men Bling den gider simpelthen ikke dressuren, han vil meget hellere springe, vi har sammen sprunget 120 cm sammen på et enkelt spring. Han har en utrolig god teknik, og han er meget fokuseret på hvert enkelt spring, han kigger ikke og har et gåpåmod der siger spar 5! Bling har desværre han højde imod sig, han er 184, hvilket betyder at hans ben desværre hurtig syrer til. Men der skal bare en masse dressur og bakketræning lagt ind, så skulle han gerne kunne holde til at springe noget mere. Men her i 2012 regner vi med at han skal med ud til nogle C- stævner i U - klasser, så han kan komme lidt med ud og kigge.

Jeg rider i HOSK - Holstebro Sportsrideklub, hos ANdreas Kunnemann i spring, hvilket jeg er utrolig glad for!


- En stor tak til mine forældre, som betaler, kører og har købt disse fantastiske heste og ponyer jeg har haft og har nu!




































Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce