Mecklenburger Napoleon Mecklenburger Napoleon Mecklenburger Napoleon Mecklenburger Napoleon Mecklenburger Napoleon
Trine Hobel
Følg
Følger Følg ikke

Trine Hobel

Kvinde, 29 år, Sønderjylland
Oprettet: 13. jun 2007
Offline - Senest online: 16. dec 2021 Bruger er på filterliste

KLUBMESTER 2008, 2009 & 2010
SPONSORERET AF PHOTOCARE ESBJERG

Mit navn er Trine Hobel og jeg er 18 år gammel. Jeg har har redet i 14 år og de sidste 5 år har jeg brugt på at være seriøs springrytter. Jeg rider til daglig:
- Cativo, min tidligere pony. Han er nu udlånt til en pige på sjælland.
Han er ponyen som er skyld i at jeg er springrytter idag. Har selv tilredet ham og redet ham op til hvad han er idag. På få år gik vi fra LC til MA på landsplan. Den pony vil altid være min bedste ven. Alt hvad den pony og jeg kan har vi lært hinanden og arbejdet med ham er jeg meget stolt af.
Vi har bestemt os for at hente Cativo hjem når rytteren på sjælland bliver for gammel, da vi ikke kan undvære ham.

- Dyrfal Rosebuds Last, en vildhest jeg har købt og redet op med formålet for at sælge den videre. Den går nu stabil dressur og MB-MA springbaner efter 4-5 måneders ridning. Den pony har vundet mit hjerte. Jeg har til dato aldrig haft så fantastisk en hest. Hun er det stykke arbejde jeg er mest stolt af! Troede aldrig det ville kunne lade sig gøre at den blev så god Jeg vandt en vildhest's hjerte og den vil altid være noget af det bedste jeg har haft. Rose er og blir en ener.
Hun blev solgt til en 12-årig pige fra Aabenraa d. 11. april 2012. De hentede 4 nulrunder til deres 1. og 2. springstævne og det kører bare derud af.
De har nu opnået at blive nr. 4. til DM stafetspring og nr. 2. til SJM military to gange, samt vundet utrolig mange klasser i både spring og dressur! Derudover er Rose Årets Welsh Pony 2012 :)

- Olympia. Min DV-hoppe, som jeg er selv har tilredet med min mor og selv har indsprunget. Hun har rykket sig fra rå i spring til LB-LA til stævner og LA-MB til træning på knap 10 måneder. Mit mål med hende er MB. Min kære træner, Hr. Uhler har store forhåbninger til den hest, og dem skal jeg lære at tro lidt mere på. Hun har en super kapacitet og selvom hun ikke går som en million, så kommer hun over springene med stort overskud.
Citat fra Uhler: ''Trine, den hest burde slet ikke kunne springe, så godt som den gør..''
Efter at vi fik en nulrunde i vores debut i LA** har jeg været i det vildeste gode humør. Det åbnede min øjne op og jeg forstår nu hvor god den hest er!

Napoleon er min lånehest, som jeg fik da Olympia blev skadet i foråret 2013. Han kan virkelig springe, men glor rigtig meget og har stor tendens til at stoppe. Vi har sejre i LB-LA og rigtig mange placeringer, vi har dog også haft store nedture. Men efter hård træning og mere forståelse for hvordan han skal rides er det kun gået fremad! Vi red tre nulrunder i LA*-MB* til Christmas Show WU, og sammen har vi redet vores første to MB'er.
Mine mål for hvad vi kan nå, er vokset lidt :)

Til daglig går jeg på gymnasiet på STUK i Toftlund, som er et af Jyllands hårdeste, da det er en STX på 2 år - Et studenterkursus. Og har et ønske om at blive veterinærsygeplejerske, da jeg mener at det at hjælpe dyrene er den vigtigste hjælp man kan give i livet. Mit citat er: ''Dyr i fangenskab har mere værdi end mennesket.'' Derudover har jeg statskundskab og design i baghovedet, da jeg er skarp til politik, handel og økonomi og fordi design altid har været i min interesse. Har flere ting i ærmet.
Til daglig underviser jeg hjemme og i min rideklub SHR alle hverdage i både dressur og spring. Både uøvede og øvede børn og voksne. :) Pt. har jeg 22 elever og et par stykker privat også. Hvis du er interesset i at høre mere kan jeg kontaktes på: 28 65 92 71. Eller du kan besøge vores hjemmeside www.Hygumrideklub.dk

Jeg får undervisning af Thomas Uhler i spring, og han er skyld i hvor langt jeg er den dag i dag. Jeg vil ikke undvære den mand for noget andet! :) Der findes mange dygtige beridere, men ingen er som Thomas. Han er virkelig fantastisk.
Derudover har jeg været ved Christian Schou 3 gange og det har været den vildeste oplevelse :)

Jeg har aldrig nogensinde været rytteren som rider for at vinde, og det ses også på mine resultater. Jeg ligger ikke i toppen af vindende ryttere, men for mig er en fantastisk runde på springbanen lige så godt som at vinde.

Hjemmesider:
www.PhotoCare.dk - Sponsor
www.ThomasUhler.dk - Springunderviser
www.Hygumrideklub.dk - Rideklubben

Jeg er mine forældre evige taknemmelige for at jeg har haft den mulighed at have heste siden jeg var lille pige! Jeg tror aldrig jeg slipper hestene fra min hverdag.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce