Anden særlig race Thor Anden særlig race Thor Anden særlig race Thor Anden særlig race Thor Anden særlig race Thor
Sofie D
Følg
Følger Følg ikke

Sofie D

Kvinde, 31 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 13. jun 2007
Offline - Senest online: 22. okt 2018 Bruger er på filterliste

Tænkte en opdatering var sig i vente, i og med at jeg begynder på ridningen så småt igen.

Jeg hedder Sofie og er 20 år gammel. Jeg har omkring 18 års ride- og hesteerfaring i baglommen.

Jeg valgte efter 8 dejlige år sammen, at sælge min dejlige ponyvallak Thor. Selv som 22 år gammel så jeg en masse dejlige år i ham endnu, som jeg ikke kunne udnytte til hans bedste. Derfor er han nu hos en sød pige, Emma, som virkelig nyder at bruge ham, som han bør blive brugt. Jeg er virkelig glad for at hun vil holde mig opdateret løbende, specielt fordi jeg ved hvor træls en "tidligere ejer" kan være i længden ;)

Rubina, som jeg i mange år har redet on-off, er flyttet til midtsjælland, og nyder livet på landet fuldt ud. Jeg ser hende knap så ofte, ligeledes som med hendes ejer, og min meget gode veninde, Line, hvilket ærgrer mig meget.

Hannibal og Diana ser jeg regelmæssigt, og "forsøger" at gør noget mere fast ud af vores dressur undervisning, hvilket forhåbentlig bliver mere fast i fremtiden, så jeg kan udvikle mig mere på undervisnings-niveauet. Jeg har altid elsket at undervise og lære fra mig, derfor håber jeg også at jeg kan begynde på læreruddannelsen her til efteråret.

Så er jeg selv, efter et års tids pause begyndt at ride igen, på dejlige Harald. Hans ejer Anne er super flink, og åben for at jeg har mine egne mærkelige vaner, og skal tilvænne mig ridemiljøet efter min pause igen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce