Hollandsk Sportspony Greyhound <3<3 Hollandsk Sportspony Greyhound <3<3 Hollandsk Sportspony Greyhound <3<3 Hollandsk Sportspony Greyhound <3<3 Hollandsk Sportspony Greyhound <3<3
Der er kun en rigtig pony.. og han er MIN! !
Følg
Følger Følg ikke

Der er kun en rigtig pony.. og han er MIN! !

Kvinde, 31 år, Vestsjælland
Oprettet: 18. jun 2007
Offline - Senest online: 4. feb 2017 Bruger er på filterliste

jeg er en glad hestepige fra storkøbenhavn. har den sejeste pony og arbejder som dressur rytter. på et herligt sted der hedder noagård 20 min fra slagelse:)


heste er lige som en dyner og puder.De er der altid for en, og man drømmer dejlige drømme når man er dem nær .Men husk hvis du vågner når det går dårligt, forlad dem ikke. de har brug for dig..

hvis i har tiden læs det : ( noget fra en debat fra Hestenettet)

Synes du at det burde være forbudt at ride med bid?

Jeg mener at man bør forbyde det, da det er vildt ubehageligt for hesten at blive revet og flået i munden! Hvordan ville vi selv have det, hvis en hev i vores mund og ødelagde vores tandkød og vores tænder? Kender du ikke det, når man kommer til at hive lidt ekstra hårdt i hesten, hvis man bliver forskækket eller hesten ikke vil gøre, som man beder den om?

Der kan ske forfærdelige ting inde i hestens mund pga bidet.

Jeg synes man bør udryde alt, der har med bid at gøre og i stedet ride med bidløs trense (hvis man overhovedet skal ride med trense)!

Det er selvfølgelig ikke for at dømme nogen, for jeg ved, at alle der rider med bid naturligvis ikke vil gøre hesten fortræd med vilje. Jeg har selv redet med bid, og gør det stadig nogle gange, da det jo ikke er lovligt at ride med bidløs trense til stævner (det synes jeg, der burde laves om på!).

Jeg synes bare at bør tænke på, hvad det er man gør ved hesten, når man rider den..

På samme måde mener jeg også, at man bør ride med bomløse sadler, da normale sadler kan skade hestens ryg, fordi den ikke giver sig på samme måde som den bomløse.

enlig burde vi slippe alle heste løs ikk.? altså for mange år siden var de jo alle frie og hyggede sig i det fri og måske blive spist af en puma.. eller sulte vinteren over eller såden li..? så kommer vi dumme mennesker og lige pludselig vil side på dem og forlange ting af nogle af dem skal nok ca lave noget 1 time om dagen og resten af tider giver vi dem tryghed og mad og vand..? og va så med hundene.. vi har hhalsbånd på de fleste af dem.. og trækker hårdt i dem hvis ikke de går pænt.. vi brugte dem engang til at vogte for os og finde mad til os.?.. og hva med køerne.? vi gør dem drægtige og tager kalven og gir den mælke ærstatning og tager koen's mælk til os selv.. og køerne står bundet meget om dagen.? og hva med grisene de bliver født i 'små' båse og derefter bliver rykket en i nogle andre båse.. derefter bliver de fleste hentet af en lastbil og kørt til slagteren.? og jeg kan da blive ved.? tænker i enlig og såddan nogle ting også.? vi mennesker gør mange sjove ting så kan ikke se det store i bid og sadler med bom.?..

as long as you live, you can't talk about dying because of bad days. if you die, there can't come other days. and if there can't. there will never come good days again... so move forword and be happy to live.! ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce