New Forest Nellie (Rain) New Forest Nellie (Rain) New Forest Nellie (Rain) New Forest Nellie (Rain) New Forest Nellie (Rain)
Rasted nu uden Frederik:'( !
Følg
Følger Følg ikke

Rasted nu uden Frederik:'( !

Kvinde, 28 år, Nordsjælland
Oprettet: 21. jun 2007
Offline - Senest online: 2. aug Bruger er på filterliste

Hej!!

Jeg er en pige fra 1990, jeg er simpelthen for doven til at skrive alder, da det så skal opdateres hvert år!!

Jeg har indtil videre redet i 11 år, begyndte i år 2000. Men desværre har jeg kun redet på rideskole.

Men nu har jeg endelig fået min egen hest, jeg fik ham den 21/10-2007, på min 17 års fødselsdag, han hedder Frederik, og har sin egen præsentation herinde!!

Udover det har jeg i den tid, jeg har redet, haft part på 2 forskellige heste, jeg havde part på en privathest og på en rideskole hest!!

Privathesten hed La Wilang oghan stod på Folehavegård, men på det tidspunkt jeg havde part på ham var han 19 år, men opførte sig ikke sådan!! Jeg måtte næsten heller ikke gøre noget, og alt skulle gøres på ejerens måde/måder. Udover dette havde han også en part til næsten hver dag! Det var også os parter der stod for staldarbejdet den dag vi red. Så efter et stykke tid sagde jeg ham op, da jeg simpelthen traf den beslutning, at jeg gerne ville videre med min ridning og få startet nogle små hyggestævner ved siden af, plus at det også var begyndt at blive rigtig dyrt både at betale part og rideskole undervisning ved siden af.

Desværre blev han aflivet, da han fik en skade, hvor han brækkede benet ude på folden! R.I.P La Wilang<'3

Rideskole hesten hed Robin og stod på Hørsholm Rideskole af 2003, se hans profil! Det gik rigtig godt, og vi kørte rigtig godt sammen, og startede en masse stævner, godt nok kun LC2 programmer på klubplan. Udover holdundervisningen, fik jeg også en masse privatundervisning af Kamilla Munzert. Men den 22. november 2005 blev han sendt tilbage til hestehandler Frederiksen på grund af en skade:( Savner dig søde:'( Du vil altid være i mit hjerte<3!! Jeg vil aldrig fortryde at jeg begyndte at ride dig!! Tak for det Lærke Johnson:)

Udover dette red jeg også i ÅFC (Ådalsparkens Fritidscenter) hver torsdag aften, her fik jeg springundervisningaf en der hedder Betina Thorsen, det var rigtig hyggeligt! Men jeg hjalp/hjælper også med at undervise og passe hestene!!

Jeg har som sagt før også startede en masse stævner, jeg elskede det, men kritikkerne var ikke lige gode hver gang!! Men det ville heller ikke være skægt, hvis de var det!!Man siger jo at forandring fryder!! Hehe:-)

I Skoleåret 06-07 var jeg på efterskole på Lolland, eller rettere sagt på Halstedhus Efterskole, grunden til at valget faldt på lige akurat denne efterskole er fordi de har en ridelinje!!

Derefter tog jeg ned mellem Slagelse og Kalundborg, eller rettere sagt til noget der hedder Høng Gymnasium og HF, her tilbragte jeg de næste tre år, her tog jeg nemlig en grøn linje, det vil sige jeg tog en HF kombineret med noget landbrugsuddannelse, så i stedet for de almindelige to år tog den tre år i stedet!!

Her den 29/08-2011 begyndte jeg på UCC Nordsjælland, her læser jeg pædagog!!

Nu gider I vel ikke at høre mere, og jeg gider heller ikke at skrive mere, men hvis I vil vide mere, er I velkomne til at skrive en besked til mig!!

Hilsen Pernille


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}