Julie R
Følg
Følger Følg ikke

Julie R

Ikke angivet, 34 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 30. jun 2007
Offline - Senest online: 11. jun 2020 Bruger er på filterliste

Hej ænder:)



Jeg er pige på 18 år, og jeg kommer fra tåsinge, der er en lille ø der ligger syd for svendborg på sydfyn. Jeg har redet det meste af mit liv. Fra jeg var omkring 5 i hvert fald. Der startede jeg med at ride på min mors fjordhest, musse. Senere har jeg redet mange forskellige heste, og fra jeg var 6 til jeg var 10 red jeg på en lille lokal "rideskole". Da jeg blev 11 fik jeg af mine forældre lov til at leje en fjordhest. Han hed Niclas og ham lejede jeg i 3 år. Derefter holdt jeg en pause med hestene i halvandet år ca. og i august 2006 lejede jeg igen en fjordhest. Denne gang ved navn Heine. En fantastisk dejlig hest som jeg har været virkelig glad for. Han er så blevet hentet af sine ejere i dag. (1/7-07):'(

grunden til at jeg lejede en hest igen var fordi jeg ikke var sikker på jeg havde tid til at have hest når jeg startede min uddannelse.



Nu er jeg på andet år af HF. og nyder livet med min dejlige hest, Cosmos, som jeg efterhånden snart har haft i 6 mdr. Han er en skøn rød frederiksborg/DV blandning, med hvide sokker og bred blis. Vi rider primært dressur, men med tiden skal vi helt klart ud og starte et par jagter:) Han står pt. opstaldet på Tåsingeridecenter.

Nu er det vidts på tide med en opdatering. Jeg har solgt Cosmos da vi desværre bare ikke passede sammen. Kemien var der ikke. Jeg er i stedet gået tilbage til fjordheste, og har fået mig en dejlig fjordvallak på 5 snart 6 år. hannibal er en skøn lille laban, som der, når jeg lærer ham bedre at kende, vil komme lidt mere om.



Skriv endelig.



Mvh. Julie
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce