Dansk Varmblod Citrus. Solgt (2006) Dansk Varmblod Citrus. Solgt (2006) Dansk Varmblod Citrus. Solgt (2006) Dansk Varmblod Citrus. Solgt (2006) Dansk Varmblod Citrus. Solgt (2006)
Bine
Følg
Følger Følg ikke

Bine

Kvinde, 50 år, Vestsjælland
Oprettet: 31. aug 2004
Offline - Senest online: 4. feb Bruger er på filterliste

Jeg er årgang 74, og har redet siden jeg var 10 år. Jeg begyndte tidligt som hestepasser, og har passet og reddet konkurrence heste, samt tilreddet en del unge heste igennem årene. Dog ikke startet noget særligt, da det ikke er mig. Savner nogen gange stadig passer livet. Hæhæ.

I dag ridder jeg allround, men med klassisk dressur og horsemanship som retning. Det skal være ridning i samarbejde med hesten og afstemt efter hestens formåen og kunnen.

Min første egen hest købte jeg i en alder af 20 år. Det var Julie. En pony jeg fik i tilridning, men som jeg valgte at beholde. Ja sådan kan det gå... :-)

Siden blev det skønne Citrus, og dejlige dage med Callime. Hawa havde jeg glæden med 1 års tid. Efter hende blev det min ven, pletten Tchad, som måtte hvile alt for tidligt. Snøft.
Nu er tiden kommet til min nye hest, en skøn prik vallak, Sebastian, som jeg glæder mig til at få nogle dejlige oplevelser med. Weee

Ja jeg har haft et godt og indholdsrigt rideliv indtil nu. Skal ikke klage. Men jeg håber at få endnu flere oplevelser og kommer til at lærer endnu mere end jeg ved i dag. Hver dag er og skal være en god dag for min hest og jeg. :)

Fik jeg sagt at jeg bor i Tune med min dejlige mand, og så Hesten næsten i baghaven. ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce