Anden særlig race Sukema - Solgt Anden særlig race Sukema - Solgt Anden særlig race Sukema - Solgt Anden særlig race Sukema - Solgt Anden særlig race Sukema - Solgt
Josefine S
Følg
Følger Følg ikke

Josefine S

Kvinde, 28 år, Nordsjælland
Oprettet: 1. sep 2004
Offline - Senest online: 13. okt 2017 Bruger er på filterliste

Hvis i bedoemmer lav/middel saa begrund det venligst.

Jeg begyndte at ride da jeg var 6 aar gammel, men stoppede igen kort aefter. Jeg begyndte saa igen rigtigt da jeg var 9. Jeg naaede at have 2 parter inden jeg fik min foerste. Alf og Bobo. Da jeg var 11 fik jeg min foerste pony, Sukema. Han er en fantastisk pony.
Han er naesten lige blevet solgt til en soed lille pige der hedder Michelle. De passer perfekt sammen og han har det bare super godt. Aefter Sukema, fik jeg en soed lille 4 aars connemara pony som hed Oeps i ridning, jeg faldt pladask for oeps, og aefter noget tid overtog jeg hende helt. Da Oeps jo var springpony, maatte jeg jo finde mig en dressur pony, og det gjorde jeg ogsaa aefter lang tids soegning, fandt jeg mig Wild Rose, en 4 aars Hollandsk Sportspony som skulle have vaeret en hest, hun er blevet saa dygtig, og vi skal nu med til hollandskmaesterskaberne. Et halvt aar efter jeg fik Wild Rose, fik jeg ogsaa Chico - i leje, ikke en jeg skulle koebe, som jeg nu et halvt aar efter vandt distriktsmesterskaberne paa og derfor ogsaa skal med til hollandskmesterskaberne, og vi skal snart til at ride PRI.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x