Islænder Aska fra Kongehøj Islænder Aska fra Kongehøj Islænder Aska fra Kongehøj Islænder Aska fra Kongehøj Islænder Aska fra Kongehøj
Gudrun P
Følg
Følger Følg ikke

Gudrun P

Kvinde, 42 år, Fyn
Oprettet: 19. jul 2007
Offline - Senest online: 25. nov 2019 Bruger er på filterliste

Jeg er en livsglad pige fra det Sønderjydske, der i sommeren 2010 flyttede til Fynsland - nærmere bestemt Frøbjerg/Orte, sammen med min dejlige søn Lucas på 2,5år.
Jeg selv er 29 år og går på VUC i Odense og håber at kunne begynde på Odense Universitet i år 2013 for at læse til translatør og erhvervssproglig medarbejder.

Jeg flyttede til Fyn for kærligheden - fandt en skøn landmand og har nu derfor også en skøn pap søn på 6 år som deler min interesse for hestene, sammen med lillebror Lucas.
**********************************************************************
Vores heste er Pochahontas - Knapstrupper/blanding på 3 år og ca. 120 i stg - og så Ishoppen Aska fra Kongehøj som jeg har planer om at starte Alrid på.
**********************************************************************
Øvrige famile medlemmer er vores 2 dejlige Kleiner Münsterländer hanhunde - Max og Tim som jeg træner i agility, lydighed og jagt - og manden bruger dem til jagt.
(fin fordeling - hvis jeg selv skal sige det he he)
********************************************************************'**
Vi bor i naturskønt område ved Frøbjerg Banker imellem Tommerup, Vissenbjerg og Aarup hvor der er gode tur muligheder - dog med lidt nødvendig ridning på asfalt.
Jeg håber på at kunne arbejde i fremtiden for at skabe ridestier i området - da det er svært at færdes på vejene herude om vinteren.
'*********************************************************************'
Men hvis du er frisk på tur ridning eller skal til nogle heste arrangementer så skriv endelig til mig da jeg er frisk på lidt af hvert :-) Glæder mig til at lære nogle glade hestefolk at kende.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce