Shetlænder Vestbjergs Trikka Shetlænder Vestbjergs Trikka Shetlænder Vestbjergs Trikka Shetlænder Vestbjergs Trikka Shetlænder Vestbjergs Trikka
Jeanet K
Følg
Følger Følg ikke

Jeanet K

Kvinde, 42 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 23. jul 2007
Offline - Senest online: 28. jul 2021 Bruger er på filterliste

Er den heldige ejer af 2 dejlige ponyer - mine drømmeponyer - 1 fjordhest og verdens sødeste shetlænder.
Bor på et nedlagt landbrug sammen med min mand, vores 3 døtre, vores lille hund og 4 katte!

Jeg har redet siden jeg var 10 år gammel men fik først min helt egen hest som 23 årig.. men har så også købt yderligere 2, og venter føl til april ´08 :o)

Fantasia er netop kåret i DS med 7 i helhed, så nu kan det kommende føl også kåres :o)

Fantasia har fået det dejligste brogede hoppeføl den 24. april! Makita hedder skønheden!

Så kom mit hestehold ned på 2 igen :o) Har valgt at sælge Medea, da jeg meget snart bliver mor :o)

Så skete det endelig! Jeg er blevet mor, Ida kom til verden den 19. juni kl. 10.50!!! ved kejsersnit, da prinsessen valgte at vende forkert... men ih hvor er hun dejlig!!!!

Så fik vi nr. 3 hest i stalden igen - har købt Mr. Bogart, en 6 årig vallak der kan både lidt dressur og spring ;o)

Så er Futte blevet solgt, bliver hentet d. 1. feb.. bliver nu mærkeligt uden hende.. men jeg har heldigvis hendes føl og har fået lov at komme og besøge hende..

24. sep. - sorgens dag... Jeg mistede min dejlige plag Makita.. hun vil altid være savnet.. RIP lille hest - bare jeg dog kunne have reddet hende... men der var desværre ikke noget at gøre. (Hun havde fået et meget dybt sår på halsen, som havde gjort så meget skade, at Makita døde af det..) Selv dyrlægen var chokeret over skadens omfang, da det så temmelig uskyldigt ud....

12. okt.
Har fundet Makitas afløser, en rigtig fin DV/trakehner blanding. Glæder mig bare til hun kommer hjem, så der kan komme mere liv i stalden igen..

18/4-2010
Så blev Bogart solgt.. han fortjente at komme et sted hen, hvor han blev brugt mere - men vil aldrig glemme den skønne tid vi har haft sammen ;o)
Har købt en 2 årig fjordhoppe, som skal bruges til både avl og ridning - det passer bedre ind i familielivet, nu hvor nr. 2 er på vej ;o)

Den 30. sep. 2010 kom Nanna til verden - så nu har jeg to dejlige piger, håber lidt at bare én vil dele morens interesse for heste ;o)

1. juni 2011
Nu er både Saphira og Cilla blevet tilredet og de er så dejlige begge to på hver deres måde!

3. juli 2012
Vist tid til en opdatering!
Saphira er blevet solgt.. hun havde lidt mere tænding end jeg kunne magte.. hun er købt af en sød dame på Djursland, hvor hun stortrives!
Cilla skal snart have føl og stortrives!
Ida har fået en fin Shetlænder Vestbjergs Trikka, som hun rigtig hygger med!
Jeg har købt mig en ældre springhest - ridehest kunne jeg altså ikke undvære! Han hedder Arcibald og har det mest fantastiske temperement! Håber at have ham til han ikke kan mere!

1.april 2013
Så kom der endnu en prinsesse på gården ;-) Freya er født 20/2 og er bare så dejlig!
Kasio er blevet solgt til en sød familie på Fyn, så nu er hesteholdet nede på 3 igen ;-)
Jeg er så småt kommet igang med at ride igen efter fødslen og hold op, hvor er jeg glad for netop de to rideheste jeg har nu!! Arcibald har været så sød og nem at komme igang på igen og Cilla er nu gelt færdig udvokset og klar på at lave lidt nu ;-)

26/10-13 blev Arcibald solgt.. Jeg må indse at tid og økonomi kun er til 1 ridehest.. Så nu er Cilla for første gang min eneste ridehest ;-) bliver spændende at se hvor langt vi kan komme ;-) indtil videre har hun kun overrasket positivt!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce