Anden særlig race Diva<3 (Gl.part) SAVNET! Anden særlig race Diva<3 (Gl.part) SAVNET! Anden særlig race Diva<3 (Gl.part) SAVNET! Anden særlig race Diva<3 (Gl.part) SAVNET! Anden særlig race Diva<3 (Gl.part) SAVNET!
cille & gala *HØRS* .
Følg
Følger Følg ikke

cille & gala *HØRS* .

Ikke angivet, 24 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 1. aug 2007
Offline - Senest online: 6. nov 2011 Bruger er på filterliste

hej. jeg hedder cecilie victoria list bukrinsky. jeg har en pony der hedder galadriel som jeg har lejet af Josefine nielsen. jeg har redet i 6 år på HØRS og andre steder. Galadriel står opstaldet på HØRS og der er vi rigtig glade for at stå :)
jeg er springrytter, for livet :D, men der er da en lille bitte smule dressur rytter i mig :o)

jeg er amatør fotograf, jeg tager rigtig rigtig mange billeder i min fritid og redigere rigtig rigtig mange billeder. jeg tager mest billeder af dyr. jeg fotografere ved stævnerne på HØRS og ofte også når mine veninder rider på deres ponyer, så tjek da lige om du ik kan finde dig selv i et af mine fotoalbums ;-)

jeg synes IKKE! at det er mishandling at ride med bid. men det er selvfølgelig heller ikke behageligt for hesten at have jern i munden. for nogen heste er det måske løsningen. men det betyder ikke at det er det for alle heste. jeg rider med bid, det har jeg altid gjort. man kan sagtens have et forhold baseret på tillid og kærlighed med en hest selvom den rides med bid.

jeg elsker dig pony<3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x