Dansk Varmblod Windy Dansk Varmblod Windy Dansk Varmblod Windy Dansk Varmblod Windy Dansk Varmblod Windy
Natascha (TAS )
Følg
Følger Følg ikke

Natascha (TAS )

Kvinde, 27 år, Vestsjælland
Oprettet: 8. aug 2007
Offline - Senest online: 1. jan 2016 Bruger er på filterliste

Hej
Jeg hedder Natascha, men alle kalder mig Tas. Jeg går meget op i min sport nemlig ridning. Jeg rider dressur stævner.
Jeg får undervisning Tirsdag og Torsdag på Jonstrupgården (midtsjællands rideklub) af Lisbet Seierskilde som er utrolig dygtig.

Til daglig rider jeg på MSR og ROR samt nogle gange derhjemme.
Vi har nemlig hestene derhjemme:) SKØNT


Jeg har været ponyrytter indtil Januar 2011 hvor jeg desværre blev for gammel til at ride pony.
Jeg nåede som ponyrytter at starte landsstævner på mine tre dejlige ponyer: Farinelle II som jeg overtog d. 1/1-2009, vi nåede at opnå rigtig fine resultater på landsplan med placering og kvalificerede os til DM. Jeg nåede samlet at ride hende i knapt et år, da hun havde stået lang tid skadet to gange. Den anden pony er Røgild´s Ras Hafun som jeg fik lov at låne i et år:) en dejlig tidligere avlshingst. Vi nåede at starte landsstævner til placering. Han var bare en pony som krævede en hel del, men har været super glad for ham.
Den sidste pony jeg har startet landsstævner på er Vanja som jeg overtog fra min søster efter hun havde været alvorlig syg. Vi blev københavnsmestre 2008 i LA3, nr. 2 til distriktsmesterskaberne indv. 2008 og kvalificerede os til landsstævner 2008. I 2009 nåede vi at starte vores første landsstævne hvor det gik over al forventning, vi fik nemlig hele 67,2% i LA6 og en 2. plads. Det to andre dage blev vi hhv. 1 uplac. og 2. uplac. To måneder efter blev vi desværre påkørt med trailer og Vanja fik en slem skade i hasen, så der var 10% chance for at hun ville blive okay igen. Hun fik lov at gå hjemme på folden i 1½ år. Derefter begyndte jeg så småt at ride hende op igen og hun har været gående indtil videre. Vi startede ud i en PRI en måned efter jeg begyndte at ride hende op igen. Vi fik knap 66% og blen nr. 2. De efterfølgende måneder startede vi alle p-klasser og fik flere placeringer på distriktsplan og landsplan. Vi startede blandt andet DM hold hvor fik hele 67,5% af hoveddommeren i vores første PRT på landsplan :) Det sidste halve år jeg nåede at starte Vanja har ikke kunnet være meget bedre.
Vanja blev lånt ud fra dec. 2010-februar 2013 til Maria Nolte som er en rigtig dygtig dressurrytter som allerede efter 2 måneder kvalificerede sig til landsstævner og nåede at få mange flotte placeringer på distrikts og landsplan.
Før de tre red jeg på min super dejlige kat. 2 pony jeg min storesøster og jeg selv har redet til. Han var ikke den store gangmaskine, men var meget lærenem og stærk i stortset alle øvelser. Jeg nåede at starte LA4 i dressur og LA i spring:)
Han er nu solgt efter at have været partpony i nogle år. Han solgt en en super sød pige ved navn Emma som har ham opstaldet på MSR, så ser ham stort set hver dag:)


Fra Januar 2011 til Juni 2011 havde jeg Kallemosegaards Ecstasy i tilridning. Hun er 4 år og var ikke redet til, så jeg har selv redet hende til. Da jeg fik hende tog jeg mig ri´gtig god tid med at hun skulle have 100% tillid til mig inden at vi begyndte at tilride hende. Det gik så godt så at vi samlet 6-7 ugers ridning var ud og starte en LC2. Dette stævne gik helt super, vi endte med 63,95% og en 3. plads, og endda med et par store rytterfejl. Efterfølgende fik hun ondt i ryggen pga sadelproblemer. Hun kom derefter hjem og gå på fold i nogle måneder. Hun er nu solgt til Simone Dalvang

Lige pt. har jeg to heste. Den ene er Mia Rosa Byager, som jeg fik på prøve i Maj 2011. Hun er en super hoppe som er super dejlig at ride på, men da hun desværre har fået en form for hjerneskade, hvilket ikke gør det muligt at ride hende, har jeg købt hende som avlshoppe d. 13. November 2011. Mimsen skal 15. April 2013 have et Placido Domingo afkom.
Den anden hest jeg har er min 6 års hoppe ved navn Windy, som jeg har haft siden 12. Oktober 2011. Hun er også en rigtig dejlig smuk hest med tre fine gangarter. Vi håber på en rigtig god fremtid sammen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x